Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: «Υποχείρια της ΑΕΚ οι Λαμία, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός»

Κούγιας: «Υποχείρια της ΑΕΚ οι Λαμία, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε όσα συνέβησαν στο Δ.Σ της Λίγκας, όπου απορρίφθηκε το αίτημα των Πειραιωτών για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην απόφαση – ντροπή που πάρθηκε στο χθεσινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και αφορούσε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι (18/2) με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε για τις ομάδες που ψήφισαν κατά ή λευκό και ουσιαστικά απέρριψαν το αίτημα των Πειραιωτών, καθώς δεν υπήρξε η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων.

«Αποδείχθηκε ότι είναι υποχείρια της ΑΕΚ», ανέφερε για την Λαμία, την Κηφισιά, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό που ψήφισαν λευκό, ενώ αναφέρθηκε επίσης σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που ψήφισαν κατά, όπως και ο Άρης.

«Ο Αρης άλλαξε θέση. Αυτός που εμφανίστηκε τελικά στην τηλεδιάσκεψη ψήφισε διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τη στάση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας: «Του απάντησα, πως δεν ισχύει αυτό που υποστηρίζει κι έχω μαρτυρία η κάθοδος του Παναθηναϊκού με 14 υγιείς παίκτες ήταν απόφαση του Γιοβάνοβιτς. Λέω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί, γιατί έχει αυτή της συμμαχία με την ΑΕΚ. Αυτός πρωτοστάτησε το 2016 για να αλλάξει ρότα το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των Ενώσεων και τώρα άλλα συμβαίνουν.  Διεξήχθη μια ψηφοφορία, που άλλα γνωρίζαμε, κι άλλα είδαμε. Ξέραμε βέβαια, πως η ΑΕΚ θα ήταν αρνητική ,αλλά ο Αρης άλλαξε θέση ,καθώς είχαν διαβεβαιώσει νωρίτερα τον κ Καραπαπά ,πως θα ψήφιζαν αναβολή. Αυτός που εμφανίστηκε τελικά στην τηλεδιάσκεψη ψήφισε διαφορετικά. Τι να πεις, πάντως δεν ήταν ο κ Καρυπίδης, αφού ως γνωστόν δεν έχει δικαίωμα ψήφου!

Επίσης ο ΠΑΟ διά του κ Αλαφούζου παρουσιάστηκε αρνητικός θεωρώντας ,όπως είπε, σωστή την απόφαση τους υπενθυμίζοντας την περσινή υπόθεση με τον κορονωϊό. Του απάντησα, πως δεν ισχύει αυτό που υποστηρίζει κι έχω μαρτυρία η κάθοδος του Παναθηναικού με 14 υγιείς παίκτες ήταν απόφαση του Γιοβάνοβιτς».

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τους “μικρούς” (Λαμία, Παναιτωλικός, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα) που ψήφισαν λευκό διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε πως είναι… υποχείρια της ΑΕΚ. Πρέπει να ξέρετε πως τα πρόσωπα του περιβάλλοντος ΑΕΚ, δεν είναι πρόσωπα με προσωπικότητα, σημειώνοντας παράλληλα πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Λέω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί, γιατί έχει αυτή της συμμαχία με την ΑΕΚ. Αυτός πρωτοστάτησε το 2016 για να αλλάξει ρότα το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των Ενώσεων και τώρα άλλα συμβαίνουν».

Για την υπόθεση Μπακασέτα: «Συμφωνώ απόλυτα με τον ΠΑΟΚ. Με εξέπληξε η συμπεριφορά του Μπακασέτα ενός παιδιού που γνωρίζω χρόνια. Δεν τον τιμά η αντίδραση του, καθώς είναι ταυτόχρονα ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024