Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποντένσε: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Ποντένσε: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την εμφάνισή του στην Τούμπα και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Mε τον Ντάνιελ Ποντένσε να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μπήκε για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε ένα εκπληκτικό και έδωσε μία ασίστ ενώ μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ έκανε λόγο για μία νίκη-δήλωση της ομάδας του ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

«Είμαι στο σπίτι μου και όταν είσαι στο σπίτι σου νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος του κόσμου», ανέφερε μεταξύ άλλων o MVP του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Όσα είπε ο Ποντένσε:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Από το πρώτο σχεδόν παιχνίδι της χρονιάς την ψάχναμε, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα καταφέρναμε. Σήμερα (σ.σ χθες) όμως ήταν η μέρα μας. Είμαστε σε μια καλή στιγμή… Απ’ το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος και συνεχίσαμε. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

-Θεωρείς ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα ή ήταν συμπτωματικό το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε τέτοιες νίκες;

«Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο. Αν δουλεύεις και σκέφτεσαι με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, θα πετυχαίνεις περισσότερες νίκες, θα παίζεις καλύτερα. Δεν νομίζω λοιπόν πως πρόκειται για σύμπτωση. Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, τη νοοτροπία μας και σήμερα δείξαμε μια καλή πλευρά του εαυτού μας. Δείξαμε πόσο καλοί παίκτες είμαστε και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

-Μπορείς να περιγράψεις στους φίλους του Ολυμπιακού τη φάση του γκολ που σημείωσες;

«Νομίζω πως έχει να κάνει με το πάθος και την ποιότητα. Μερικές φορές την βγάζω στο γήπεδο και νομίζω πως πρέπει να βγαίνει συχνότερα. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ και σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα».

-Tι σημαίνει για εσένα ο Ολυμπιακός;

«Νομίζω πως όλοι ξέρουν την απάντηση. Ήμουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και επέλεξα να έρθω εδώ όπου νιώθω ευτυχισμένος και αγαπητός από όλους. Ακόμη και στις κακές στιγμές, αυτό σημαίνει. Είμαι στο σπίτι μου και όταν είσαι στο σπίτι σου νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος του κόσμου».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024