Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Εμβιλά ανακοινώθηκε από την Γουέστ Μπρομ του Κορμπεράν (pic)

Ο Εμβιλά ανακοινώθηκε από την Γουέστ Μπρομ του Κορμπεράν (pic)

Ο Γιαν Εμβιλά επιστρέφει στην Αγγλία, όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με την Σάντερλαντ και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν.

Στην Championship με τη Γουέστ Μπρομ θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Εμβιλά, με τη βρετανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Γάλλου.

Ο 33χρονος μέσος, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι ότι και ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με την Γουέστ Μπρομ, στην οποία μάλιστα είναι προπονητής ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ξανασμίγουν ο Γάλλος μέσος με τον Ισπανό προπονητή, που συνυπήρξαν και στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός, έπεσε τον Γιαν Εμβιλά να επιστρέψει στη δράση, με τον έμπειρο χαφ να αποδέχεται την πρόκληση της βρετανικής ομάδας και να επιστρέφει στην Αγγλία, όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Σάντερλαντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος είχε συνυπάρξει με τον Κορμπεράν στον Ολυμπιακό για ενάμιση μήνα (1 Αυγούστου με 18 Σεπτεμβρίου του 2022), όταν ο Ισπανός ήταν στον πάγκο των Πειραιωτών. «Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνος όσον αφορά στο τακτικό και το τεχνικό κομμάτι κάθε αγώνα», δήλωσε ο Εμβιλά για τον προπονητή του.

Η νέα ομάδα του Γιαν Εμβιλά μετά από 32 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της Championship και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την άνοδο στα σαλόνια της Premier League, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Ο Εμβιλά με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 140 συμμετοχές, με 8 γκολ και 7 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 517 εμφανίσεις, με 16 γκολ και 29 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024