Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Elite διαιτητής στη ρεβάνς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Elite διαιτητής στη ρεβάνς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ κατηγορίας Elite θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έναν διαιτητή υψηλού επιπέδου φέρνει η ΚΕΔ για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (0-1 το πρώτο ματς στην Τούμπα) με τον νικητή του ζευγαριού να κλείνει μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ κατηγορίας Elite έρχεται και πάλι στην Ελλάδα μετά τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 για την 5η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ο Ζίμπερτ θα έχει ως βοηθούς τους Γιαν Ζάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης. Στο VAR ο επίσης Γερμανός Μπένιαμιν Κόρτους, με AVAR τον Μπούξμπαουμ.

Ο Ιωαννίδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΟΚ

Με μια σημαντική επιστροφή αναμένεται να υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο» για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς με αποτέλεσμα να τεθεί στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Από την άλλη οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Χουάνκαρ οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, ξεκίνησαν θεραπείες και δεν θα μπορέσουν να προλάβουν το ματς της Τετάρτης (21/2).

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό έκανε ο Τζούριτσιτς και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024