Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ξεκαρδιστική αντίδραση της Βικτόρια Μπέκαμ στο ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά

Η ξεκαρδιστική αντίδραση της Βικτόρια Μπέκαμ στο ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά

Εξήγησε πώς θα ήθελε να την αποκαλούν τα εγγόνια της.

Ξεκαρδιστική ήταν η αντίδραση της Βικτόρια Μπέκαμ όταν ρωτήθηκε εαν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μίλησε στη Vogue και η συζήτησή της με τη δημοσιογράφο κυκλοφόρησε σε βίντεο.

Αν και εστίασε σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα, το σημείο που συζητήθηκε περισσότερο από τη συνέντευξή της ήταν η αντίδρασή της, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά.

«Χριστέ μου, τι; Ουάου. Περίμενε», είπε εμφανώς αναστατωμένη. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι συμβαίνει ακόμα, εκτός κι αν ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω, δεν συμβαίνει ακόμα».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ήδη έχει προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο, ενώ εξήγησε και πώς θα ήθελε να την αποκαλούν τα εγγόνια της.

«Την τελευταία φορά που ήμουν με την Άννα Γουίντουρ, τη ρώτησα «Άννα, πώς σε λένε τα εγγόνια σου;» και μου είπε «Άννα». Θεώρησα ότι είναι πολύ κομψό, οπότε ίσως ακολουθήσω αυτή την επιλογή», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι ο μεγαλύτερος γιος της 49χρονης σχεδιάστριας με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Νίκολα Πελτζ από τον Απρίλιο του 2022.

Μήνες μετά τον αστραφτερό γάμο τους, ο Μπρούκλιν, 24 ετών τώρα, παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει 10 παιδιά με τη γυναίκα του. «Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», είπε στο Entertainment Tonight. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024