Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι ευχές του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Βικτόρια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι ευχές του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Βικτόρια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με αναρτήσεις στα Instagram ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον.

Ο Ντέιβιντ περιέγραψε τη Βικτόρια ως «καταπληκτική σύζυγο, μαμά και καλύτερη φίλη» ενώ δεν παρέλειψε στο μήνυμά του να αναφέρει και το συναίσθημα που ένιωσε μόλις την είδε για πρώτη φορά. «Απλώς μου άρεσε», ήταν η ατάκα που είχε πει στο ντοκιμαντέρ του Netflix που είναι αφιερωμένο στη σχέση τους.

Ο «Βαλεντίνος» Μπέκαμ

Η Βικτόρια από την πλευρά της δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ντέιβιντ ως καουμπόη και μοιράστηκε ένα διασκεδαστικό βίντεο που τον δείχνει να αιωρείται από έναν κρίκο. «Χρόνια πολλά καουμπόι. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

25 χρόνια γάμου

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Tonight Show» πώς γνώρισε τη Βικτόρια, αστέρι τότε της βρετανικής ποπ σκηνής.

Είπε λοιπόν: «Την γνώρισα, όταν είχε έρθει να με δει σε ένα παιχνίδι στο Λονδίνο με τον μάνατζέρ της και μια από τις Spice Girls, την αθλητική. Όλοι τις ξέραμε τις Spice Girls, γιατί είχαν τεράστια φήμη τότε. Εγώ βρισκόμουν στη Manchester United. Όλοι είχαμε την αγαπημένη μας Spice Girl. Προφανώς και η Βικτόρια ήταν η αγαπημένη μου. Οπότε ναι, έτσι ήταν η πρώτη φορά που τη γνώρισα».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε:

«Δεν της είχα μιλήσει εκείνη τη μέρα. Την επόμενη εβδομάδα, ήρθε πάλι στο Μάντσεστερ για να δει έναν άλλο αγώνα. Κι είχα κάποια ποτά τότε, πίναμε κι αποφάσισα να της μιλήσω. Είπα »γιατί όχι; Θα προσπαθήσω να πάρω τον αριθμό της»», ανέφερε στην συνέχεια.

Ο ρομαντικός Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πώς μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας έχει κράτησει το εισιτήριο που η Βικτόρια έγραψε πάνω τον αριθμό της. «Μιλήσαμε για περίπου μια ώρα και τότε, έπρεπε να πάρει το τρένο και να φύγει. Μου έγραψε τον αριθμό της στο εισιτήριο που είχε, το οποίο το έχω ακόμα. 20 χρόνια αργότερα και 4 παιδιά και ακόμα το έχω», τόνισε στο τέλος.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024