Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χωρίς Πέρεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ – Αναμονή για την τιμωρία του Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Πέρεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ – Αναμονή για την τιμωρία του Μπακασέτα

Χωρίς τον Ρουμπέν Πέρεθ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναμονή υπάρχει για την ποινή στον Τάσο Μπακασέτα.

Χωρίς τον Ρουμπέν Πέρεθ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την προσεχή Τετάρτη (21/2, 19:00) τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε κάρτες στη διοργάνωση.

Στον προχθεσινό (14/2), πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα ο Ρουμπέν αντίκρισε την 3η κάρτα του στο εφετινό Κύπελλο Ελλάδας και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Με βάσει το άρθρο 7, παρ. 4α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ στο Κύπελλο οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν το πότε θα εκτίσει την ποινή του ένας ποδοσφαιριστής, όπως ισχύει στα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Super League 2.

Τι περιμένουν στον Παναθηναϊκό

Ως εκ τούτου, απ’ την στιγμή που ο Ρουμπέν αντίκρισε στο 48ο λεπτό του αγώνα της Τούμπας την 3η κάρτα του στη διοργάνωση (στη ρεβάνς με Ολυμπιακό και στον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο είχε αντικρίσει τις άλλες δύο) θα χρειαστεί να απουσιάσει απ’ τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό είναι εν αναμονή της ποινής που θα επιβληθεί εντέλει στον Τάσο Μπακασέτα για την αποβολή του στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Ανάλογα με την τιμωρία, παρόμοια θα είναι και του Τάισον που ενεπλάκη στο συμβάν, υπάρχει πιθανότητα να χάσουν αμφότεροι το προσεχές αγώνα πρωταθλήματος, αλλά και τον δεύτερο ημιτελικό της Λεωφόρου.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024