Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ για τον Μπακασέτα

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ για τον Μπακασέτα

«Γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις του ΠΑΟΚ που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για τον Τάσο Μπακασέτα και τα όσα έγιναν στην αψιμαχία που είχε με τον Τάισον.

Η Πράσινη ΠΑΕ με σχετική της ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Θεσσαλονικείς επαναλαμβάνουν τις γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις τους που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Οι Πράσινοι απάντησαν στον ΠΑΟΚ για το συμβάν του Μπακασέτα με τον Τάισον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είναι λυπηρό που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επαναλαμβάνει τις γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις της, με τις οποίες διαστρεβλώνει συστηματικά την πραγματικότητα. Είναι ιδιαίτερη ντροπή για μία ομάδα να κατηγορεί με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας».

Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι Θεσσαλονικείς μετά το τέλος του αγώνα:

«Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δύο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο».

Με τι κινδενεύουν Μπακασέτας και Τάισον

Από εκεί και πέρα, οι Τάισον και Μπακασέτας κινδυνεύουν με αποκλεισμό μία έως δύο αγωνιστικών. Όλα θα εξαρτηθούν από τα γραφόμενα του Ολλανδού διαιτητή Λίτχουτ στο φύλλο αγώνα. Εφόσον κάνει λόγο για ανάρμοστη διαγωγή, τότε η ποινή που προβλέπεται είναι μια αγωνιστική, ενώ για υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω ή απόπειρα βιαιοπραγίας προβλέπονται δύο αγωνιστικές. Την Παρασκευή 15/2 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις ποινές που είναι άμεσα εκτελεστέες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ποινές θα εκτιθούν στους αμέσως επόμενους αγώνες πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague, την ερχόμενη Κυριακή (18/2). Ο Μπακασέτας θα εκτίσει με τη Λαμία και ο Τάισον με τον Ολυμπιακό. Αν το Κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας αναβληθεί όμως, μετά το σχετικό αίτημα των «ερυθρόλευκων», τότε ο Τάισον θα εκτίσει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αν επιβληθούν ποινές δύο αγωνιστικών, ο Μπακασέτας θα εκτίσει με Λαμία και ΠΑΟΚ (Κύπελλο) και ο Τάισον με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ή με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, εφόσον αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024