Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το επεισόδιο Τάισον – Μπακασέτα για το οποίο αποβλήθηκαν (vids)

Το επεισόδιο Τάισον – Μπακασέτα για το οποίο αποβλήθηκαν (vids)

Στο 79' οι Τάισον και Μπακασέτας πιάστηκαν στα χέρια, με τον διαιτητή να τους αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αρκετή ένταση είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ο οποίος έληξε με 1-0 υπέρ του «τριφυλλιού» χάρη στο γκολ του Σπόραρ στο 53′.

Το θλιβερό περιστατικό του ντέρμπι συνέβη στο 79′, όταν οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας διαπληκτίστηκαν, μετά το φάουλ του δεύτερου στον πρώτο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν τις κουτουλιές, τα σπρωξίματα, τα τραβήγματα φανέλας, με τον Μπακασέτα μάλιστα να αντιδρά υπερβολικά πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο μετά το… φινάλε της κοκορομαχίας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους έστειλε στα αποδυτήρια.

Δείτε την εν λόγω φάση στο παρακάτω βίντεο:

Νέα ένταση υπήρξε λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 84′, όταν ο Μπράντον Τόμας τράβηξε τον Μλαντένοβιτς και τον πέταξε κάτω, μην αφήνοντάς τον να εισέλθει ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει το παιχνίδι.

Οι παλμοί στο «κόκκινο», όπως συνηθίζεται στα ντέρμπι βεβαίως, και σε ένα γήπεδο το οποίο είχε κόσμο μετά από περίπου δύο μήνες.

ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Ντροπή, είναι αρχηγός της Εθνικής και όχι στο εθνικό θέατρο»

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο περιστατικό του Μπακασέτα με τον Τάισον. «Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δύο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024