Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κρίστεν Στιούαρτ φαίνεται υπέροχη φορώντας ένα jockstrap στο εξώφυλλο του Rolling Stone

Η Κρίστεν Στιούαρτ φαίνεται υπέροχη φορώντας ένα jockstrap στο εξώφυλλο του Rolling Stone

«Αν κατάφερα να ζήσω όλη τη σειρά Twilight χωρίς να κάνω ποτέ εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ», είπε.

Η υποψήφια για Όσκαρ πρωταγωνίστρια του Spencer είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone αυτόν τον μήνα, μιλώντας για τη ζωή της, την εικόνα της και το προσεχές ερωτικό θρίλερ Love Lies Bleeding – και δείχνει πανέμορφη.

«Είναι μια πραγματικά περίεργη, κάπως συγκινητική επιστροφή στη φόρμα κατά κάποιον τρόπο. Κάτι σαν αυτό που είσαι όταν είσαι 11 ετών – σωματικά, τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς – λίγο πριν σε χτυπήσουν οι ανδρικές προσδοκίες»

Σε όλο το αφιέρωμα, η Στιούαρτ φωτογραφίζεται φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο και ένα jock strap της Bike Athletics. Πρόκειται για ένα τέλειο σύνολο για το γκέι είδωλο που είναι. Και ιδανικό ντύσιμο για να αναδείξει τη δύναμη της.

«Θέλω να κάνω το πιο γκέι γαμ**ένο πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας»

Η Στιούαρτ δήλωσε ότι επιθυμούσε το εξώφυλλο του Rolling Stone να στείλει ένα σαφές μήνυμα: «υπερσεξουαλικοποιημένο, αριστερά του ανδρόγυνου και αντιστρέφοντας το σενάριο του φύλου».

«Αν κατάφερα να ζήσω όλη τη σειρά Twilight χωρίς να κάνω ποτέ εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ», είπε. «Τώρα, θέλω να κάνω το πιο γκέι γαμ**ένο πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας.

«Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να μου επιτραπεί να έχω τη μικρή, λεσβία αδελφή ως κύρια πρωταγωνίστρια σε μια ταινία»

Αν μπορούσα να αφήσω ένα μικρό μουστάκι, αν μπορούσα να αφήσω ένα γα**μένο happy trail και να ξεκουμπώσω το παντελόνι μου, θα το έκανα. Οι άντρες -συγγνώμη- αλλά οι γαμη**νες τους εφηβικές τρίχες μου τις σπρώχνουν συνεχώς στη μούρη και εγώ λέω: «Χμμμ, φέρτε το μέσα».

Είναι επίσης μια τέλεια προεπισκόπηση για το Love Lies Bleeding, στο οποίο η Στιούαρτ υποδύεται μια βρώμικη διευθύντρια γυμναστηρίου που ερωτεύεται μια εκρηκτική γυναίκα bodybuilder, την οποία υποδύεται η Κέιτι Ο’Μπράιαν, και στη συνέχεια ο κόσμος της καταρρέει.

«Λίγο πριν σε χτυπήσουν οι ανδρικές προσδοκίες»

Μιλώντας για το Love Lies Bleeding, η Στιούαρτ απολάμβανε το γεγονός ότι η ταινία δεν είναι φτιαγμένη για το είδος των ανθρώπων για τους οποίους συνήθως φτιάχνονται οι ταινίες και ότι έπρεπε να υποδυθεί ένα είδος χαρακτήρα που σπάνια παίζει – ή έστω βλέπει.

«Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να μου επιτραπεί να έχω τη μικρή, λεσβία αδελφή ως κύρια πρωταγωνίστρια σε μια ταινία», δήλωσε η Στιούαρτ. «Ποτέ δεν είναι ο κύριος χαρακτήρας σε μια ταινία. Ποτέ δεν είναι αυτή που θέλεις να γαμ**εις. Θέλω να πω, είναι αυτή που κάποιοι άνθρωποι θέλουν, αλλά όχι αυτή που σου επιβάλλεται να θέλεις να πηδ*ξεις».

«Είναι μια πραγματικά περίεργη, κάπως συγκινητική επιστροφή στη φόρμα κατά κάποιον τρόπο. Κάτι σαν αυτό που είσαι όταν είσαι 11 ετών – σωματικά, τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς – λίγο πριν σε χτυπήσουν οι ανδρικές προσδοκίες», πρόσθεσε.

Η ταινία Love Lies Bleeding θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance πριν κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2024.

*Με πληροφορίες από the Advocate | Kεντρική φωτογραφία θέματος: People | COLLIER SCHORR | ROLLING STONES

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024