Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρίστεν Στιούαρτ: Το πρώτο της φιλί ήταν στην οθόνη ως ηθοποιός

Κρίστεν Στιούαρτ: Το πρώτο της φιλί ήταν στην οθόνη ως ηθοποιός

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκεται από πολύ νεαρή ηλικία μέσα στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα ως ηθοποιός

Σε αναπάντεχη αποκάλυψη προχώρησε η Κρίστεν Στιούαρτ κατά τη διάρκεια του σόου που συμμετείχε «Watch What Happens Live with Andy Cohen».

Η λεπτομέρεια από την προσωπική ζωή της 33χρονης διάσημης ηθοποιού προέκυψε, όταν ο παρουσιαστής της ζήτησε να λάβει μέρος σε ένα παιχνίδι, προκειμένου να τη γνωρίσει καλύτερα.

Κι έτσι έκλεψε την παράσταση, μιλώντας για το πώς συνέβη το πρώτο της φιλί.

Ο Τζέιμι Μπελ ήταν ο παρτενέρ της

Το άγχος του πρώτου φιλιού

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπητή πρωταγωνίστρια του «Twilight» είπε ότι κάπου εκεί γύρω στην ηλικία των 13 ή 14 ετών, στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς αντί για την εφηβική της κανονική ζωή, αντάλλαξε το πρώτο της φιλί.

Παρτενέρ της ήταν ο συμπρωταγωνιστής της, Τζέιμι Μπελ. Η ίδια ανέφερε στη συνέντευξή της με τον Άντι Κοέν: «Ήμουν πολύ νευρική, είχα φρικάρει».

Βεβαίως η Κρίστεν Στιούαρτ διευκρίνισε ότι της εξηγούσαν ότι θα ήταν μια πολύ γρήγορη, στιγμιαία κίνηση σαν πετάρισμα πεταλούδας και δεν θα ήταν με τίποτα ένα από τα ερωτικά φιλιά που βλέπουμε στο σινεμά.

«Ήμουν πολύ νευρική, είχα φρικάρει»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον με την Κρίστεν Στιούαρτ σε σκηνή στο «Twilight»

Από μικρή στα βάσανα

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκεται από πολύ νεαρή ηλικία μέσα στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα ως ηθοποιός, καθώς οι γονείς της εργάζονταν στον χώρο του θεάματος, με αποτέλεσμα κι εκείνη να αναμειχθεί από πολύ νωρίς στα καλλιτεχνικά πράγματα.

Ο 55χρονος Άντι Κοέν επέμεινε λίγο κατά το λεκτικό παιχνίδι που διεμείφθη μεταξύ τους: «Αλήθεια τώρα; Το πρώτο σου φιλί ήταν στη οθόνη;»

Το 2015, στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας

Προωθεί την τελευταία της δουλειά

Η Κρίστεν Στιούαρτ είπε ότι ο Τζέιμι Μπελ είναι πολύ γλυκός και χαριτωμένος άνθρωπος που τον αγαπάει ιδιαίτερα, ο οποίος και φρόντισε να την βοηθήσει να νιώσει όσο πιο άνετα μπορούσε.

Όπως αστειεύτηκε η ίδια η διάσημη ηθοποιός στη συνέχεια, «Κάνω θεραπεία γι’ αυτό το στρες που πέρασα τότε».

Η Κρίστεν Στιούαρτ εμφανίστηκε στο talk show γιατί προωθεί την καινούρια της δουλειά με τίτλο «Living for the Dead». Η ίδια είναι συμπαραγωγός και αφηγήτρια στην ιδιαίτερη σειρά όπου πέντε queer κυνηγοί φαντασμάτων ερευνούν θρυλικές περιοχές –για υπερφυσικές εμπειρίες- ανά την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο ίδιο λεκτικό παιχνίδι με τον Άντι Κοέν, όταν ρωτήθηκε πότε έλαβε την πρώτη της επιταγή από τη δουλειά της ηθοποιού, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ μικρή τότε και το μόνο που θυμάται, είναι ότι οτιδήποτε έτρωγε ως παιδάκι ήταν πληρωμένο από την παραγωγή και δεν είχε να ανησυχεί γι’ αυτό.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024