Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Salma Hayek μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τον Μάθιου Πέρι

H Salma Hayek μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τον Μάθιου Πέρι

Οι followers της Salma Hayek συγκινήθηκαν με το τρυφερό βίντεο με τον Μάθιου Πέρι.

Η Salma Hayek μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τις πιο αξιόλογες ταινίες της και συγκίνησε τους θαυμαστές της με τη σκηνή με τον Μάθιου Πέρι.

Η λαμπερή ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πλάνα από ρομαντικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, με τους θαυμαστές της να στέκονται στα πλάνα με τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι.

Στο σύντομο κλιπ παρουσιάζονται αποσπάσματα από τις ταινίες της στο πέρασμα του χρόνου, όπως οι Desperado, Fools Rush In, Magic Mike και πολλές άλλες.

«Σε αυτόν τον μήνα αγάπης και φιλίας, ορίστε ένα αφιέρωμα ρομαντικών ταινιών στις οποίες είχα την τύχη να είμαι μέρος» έγραψε χαρακτηριστικά η Salma Hayek.

Η λαμπερή ηθοποιός είχε συμπερωταγωνιστήσει με τον Μάθιου Πέρι στην κωμωδία Fools Rush In του 1997. Η ταινία αφηγούνταν την ιστορία δύο αγνώστων που είχαν ένα αυθόρμητο one-night stand στο Λας Βέγκας που οδήγησε σε μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη.

Οι θαυμαστές της Salma Hayek λάτρεψαν την αναφορά στον Μάθιου Πέρι, με πολλούς να σημειώνουν στο ποστ πως το «Fools Rush In» ήταν η αγαπημένη τους ρομαντική κομεντί.

Το αντίο στον Μάθιου Πέρι

Η λαμπερή ηθοποιός είχε αποτίσει φόρο τιμής στον Μάθιου Πέρι μετά τον ξαφνικό θάνατό του στα 54 του χρόνια τον περασμένο Οκτώβριο.

«Πριν από δύο ημέρες ξύπνησα με τη συγκλονιστική είδηση πως ο Μάθιου Πέρι δεν είναι πια μαζί μας. Μου πήρε μερικές ημέρες για να επεξεργαστώ αυτή τη βαθιά θλίψη» έγραφε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας φωτογραφίες της με τον Μάθιου Πέρι.

«Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός που αναπτύσσεται όταν μοιράζεσαι όνειρα με κάποιον και δουλεύεις μαζί του για να τα πετύχεις. Συγκινήθηκα πολύ πέρυσι όταν ο Μάθιου Πέρι μοιράστηκε στα stories του στο Instagram πόσο πολύ αγαπούσε το Fools Rush In και πως πίστευε ότι αυτή η ταινία ήταν ίσως η καλύτερή του.

Θα συνεχίσω να εκτιμώ την επιμονή σου και την υπέροχη καρδιά σου» σημείωνε χαρακτηριστικά η Salma Hayek για τον Μάριου Πέρι, αποκαλύπτοντας πως είχαν κρατήσει επαφή μετά την ταινία Fools Rush In.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024