Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο έμπειρος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ουγγρική ομάδα.
Σε αυτή βρίσκονται οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Αποστολόπουλος.
Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κίνι, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.
Υπενθυμίζεται ότι οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκονται στη λίστα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (15/2, 19:45) τη Ferencváros στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play-off του UEFA Europa Conference League.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (14/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μετά το τέλος της, ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Υπάρχει λόγος που ο Στεφάν Λανουά έκοψε τη συνήθειά του να πηγαίνει στα γήπεδα όπου ορίζει ξένους διαιτητές ώστε να τους βαθμολογεί με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση