Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κάιλι Μινόγκ βραβεύεται ως παγκόσμιο είδωλο στα Brits Awards

Η Κάιλι Μινόγκ βραβεύεται ως παγκόσμιο είδωλο στα Brits Awards

Η τελετή για τα ετήσια μουσικά βραβεία της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.

Παράλληλα, η Κάιλι Μινόγκ είναι επίσης υποψήφια στην κατηγορία διεθνής καλλιτέχνης της χρονιάς μαζί με την Τέιλορ Σουίφτ, την Ολίβια Ροντρίγκο και τη Λάνα Ντελ Ρέι ενώ θα τραγουδήσει στη σκηνή με τις Ντούα Λίπα και Ράγιε.

Η υψηλότερη τιμή που απονέμεται τη βραδιά απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων

Στο παρελθόν έχουν βραβευτεί καλλιτέχνες όπως οι Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Μπόουι και Ρόμπι Γουίλιαμς, ενώ το 2021 η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα που έλαβε το διάσημο βραβείο.

Οι διοργανωτές των βρετανικών βραβείων επέλεξαν να διευρύνουν την κατηγορία καλλιτέχνη της χρονιάς από πέντε σε 10 θέσεις φέτος, μετά την κριτική που δέχτηκαν για την αμιγώς ανδρική σύνθεση του καλύτερου καλλιτέχνη το 2023. Την τελετή, στην O2 Arena του Λονδίνου, θα παρουσιάσουν οι Clara Amfo, Maya Jama και Roman Kemp.

Δηλώνει ενθουσιασμένη

«Eίμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη που με τιμάνε με το βραβείο global icon και που θα ενταχθώ σε μια σειρά από τόσο απίστευτους καλλιτέχνες. Το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πάντα το σπίτι μου, οπότε οι Βρετανοί έχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στη σκηνή των Brits Awards» είπε η Κάιλι Μινόγκ.

Περισσότεροι από 80 εκατομμύρια δίσκοι παγκοσμίως

Η Κάιλι Μινόγκ έχει ήδη κερδίσει τρία Brits Awards και έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει επίσης εννέα άλμπουμ και επτά singles στο νούμερο ένα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νωρίτερα τον Φεβρουάριο, η Αυστραλή τραγουδίστρια τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο καλύτερης ποπ χορευτικής ηχογράφησης στα Grammy για την επιτυχία της Padam Padam, που έγινε viral το περασμένο καλοκαίρι.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024