Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιόρτασε τα 43α γενέθλια της με Κάιλι Μινόγκ στο Λας Βέγκας

Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιόρτασε τα 43α γενέθλια της με Κάιλι Μινόγκ στο Λας Βέγκας

Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιορτάζει τα φετινά της γενέθλια στην Αμαρτωλή πόλη.

Την Παρασκευή, η Αγκιλέρα μοιράστηκε τα όσα έκανε για τα 43α γενέθλιά της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς δημοσίευσε πλάνα από την επίσκεψη της στο residency show της Κάιλι Μινόγκ στο Λας Βέγκας και τη συμμετοχή της σε ένα διασκεδαστικό Squid Game VR session.

Η τελευταία ανάρτηση της Αγκιλέρα έρχεται μετά την κοινοποίηση ενός βίντεο στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου η κόρη της Summer Rain της έκανε έκπληξη με μπαλόνια και τούρτα για τα γενέθλια της

«Sin city γενέθλια», έγραψε στη λεζάντα η Αγκιλέρα – που έγινε 43 ετών στις 18 Δεκεμβρίου.

Squid Game VR

Στην ανάρτηση της, η τραγουδίστρια εθεάθη για πρώτη φορά να φωτογραφίζεται σε ένα ασανσέρ. Η Αγκιλέρα φόρεσε ένα μαύρο σύνολο που αποτελούνταν από ένα T-shirt, μίνι φούστα και slouchy σακάκι, συνδυασμένο με oversized γυαλιά και μπότες μέχρι το ύψος του μηρού.

Ένα επόμενο βίντεο που τραβήχτηκε απευθείας από το κοινό έδειχνε την 55χρονη Μινόγκ να ανεβαίνει στη σκηνή με τη βοήθεια των χορευτών της κατά τη διάρκεια του σόου της, που πραγματοποιήθηκε στο The Venetian Resort στο Λας Βέγκας, και στη συνέχεια να την ξαναβάζουν κάτω καθώς συνέχιζε να παρουσιάζει ένα χορευτικό νούμερο.

Μια φωτογραφία που μοιράστηκε έδειχνε τρία bling-out μαύρα κύπελλα με στρας και με κόκκινα γράμματα «Xtina» ως δώρο γενεθλίων στην τραγουδίστρια

Η Μινόγκ είναι η πρώτη καλλιτέχνις που θα έχει εμφανιστεί στο νέο χώρο Voltaire Belle de Nuit στο θέρετρο, αφού από τις 3 Νοεμβρίου βρίσκεται εκεί. Η Αγκιλέρα θα ακολουθήσει σύντομα την Αυστραλέζα τραγουδίστρια στο θέρετρο.

Άλλα αστεία βίντεο από τα γενέθλια της Αγκιλέρα στην ανάρτηση για τον εορτασμό των γενεθλίων της την παρουσίαζαν πλήρως απορροφημένη σε αυτό που φαινόταν να είναι μια συνάντηση Squid Game VR, η οποία βασιζόταν στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Netflix και τη σειρά διαγωνισμών ριάλιτι.

Φορώντας προστατευτικό γιλέκο και ένα σετ εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας με φώτα νέον, η Αγκιλέρα γελούσε καθώς έτρεχε μπρος-πίσω κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Το καρουζέλ φωτογραφιών περιλάμβανε επίσης βίντεο με την Αγκιλέρα να χορεύει με φίλους γύρω από ένα τραπέζι και να κάνει βόλτα με ένα αμαξάκι με φίλους στα παρασκήνια. Μια φωτογραφία που μοιράστηκε έδειχνε τρία bling-out μαύρα κύπελλα με στρας και με κόκκινα γράμματα «Xtina» ως δώρο γενεθλίων στην τραγουδίστρια.

Η τελευταία ανάρτηση της Αγκιλέρα έρχεται μετά την κοινοποίηση ενός βίντεο στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου η κόρη της Summer Rain της έκανε έκπληξη με μπαλόνια και τούρτα για τα γενέθλια της.

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές – στέλνω αγάπη από το Λας Βέγκας» , έγραψε η Αγκιλέρα στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024