Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κάιλι Μινόγκ επιστρέφει στη σκηνή των BRIT Awards έπειτα από 16 χρόνια

Η Κάιλι Μινόγκ επιστρέφει στη σκηνή των BRIT Awards έπειτα από 16 χρόνια

Αλλαγές στους κανόνες των βραβείων.

Τον Μάρτιο επιστρέφουν τα BRIT Awards, όπου μας επιφυλάσσουν μια έκπληξη. Η Κάιλι Μινόγκ επιστρέφει στη σκηνή για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια.

Η 55χρονη popstar από την Αυστραλία ερμήνευσε για τελευταία φορά την επιτυχία της Wow στην απονομή των βραβείων το 2008. Η τραγουδίστρια και η ομάδα της λέγεται ότι κάνουν σχέδια για το πώς μπορεί να κάνει μεγάλη αίσθηση με την εμφάνισή της στην O2 Arena του Λονδίνου τον Μάρτιο.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Οι θαυμαστές της Κάιλι Μινόγκ θα πρέπει να είναι έτοιμοι για τα BRIT. Ετοιμάζεται για μια τεράστια εμφάνιση στο σόου. Θα είναι ένα τεράστιο πραξικόπημα για τους διοργανωτές να έχουν την Kylie πίσω στη σκηνή όπου ανήκει και ξέρουν ότι οι θαυμαστές της θα τρελαθούν γι’ αυτό.»

Και πρόσθεσε: «Είναι πιθανό η Κάιλι να ερμηνεύσει ένα μικρό mashup μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένου του Padam Padam, που ήταν τεράστια επιτυχία πέρυσι. Η προσφορά είναι έτοιμη και οι διαπραγματεύσεις γίνονται αυτήν τη στιγμή».

Αλλαγές στους κανόνες

Αλλάζουν οι κανόνες των BRIT Awards από το 2024 μετά από επικρίσεις για την έλλειψη εκπροσώπησης από γυναίκες. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές των βραβείων επικρίθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι καμία γυναίκα δεν είχε προκριθεί για το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη το 2023.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος νικητής του βραβείου φέτος ήταν ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος επίσης έκανε λόγο για αδικία αναφερόμενος στην απουσία γυναικών υποψήφιων και αφιέρωσε την ομιλία του σε γυναίκες καλλιτέχνες, αναγνωρίζοντας ότι είχε προνομιακή μεταχείριση.

Πριν από ένα μήνα, ανακοινώθηκε ότι οι διοργανωτές θα αυξήσουν τον αριθμό των καλλιτεχνών που θα επιλεγούν για το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη, και από τo 2024 από πέντε οι υποψήφιοι θα είναι δέκα, με την ελπίδα να υπάρξει ισορροπία.

Το ίδιο θα ισχύει και για την κατηγορία Καλύτερου Διεθνούς Καλλιτέχνη από την επόμενη χρονιά. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν επίσης ότι θα εισαχθεί μια νέα κατηγορία βραβείων, αφιερωμένη αποκλειστικά στο είδος R&B.

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024