Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με Μεντιλιμπάρ η προπόνηση του Ολυμπιακού την Κυριακή – Στις 09:00 το πρωί η «πρώτη» του στο Ρέντη (vids+pics)

Με Μεντιλιμπάρ η προπόνηση του Ολυμπιακού την Κυριακή – Στις 09:00 το πρωί η «πρώτη» του στο Ρέντη (vids+pics)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χάρηκε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ, μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συνάντησε τους νέους συνεργάτες του, υπέγραψε το συμβόλαιό του και το πρωί της Κυριακής πηγαίνει στο Ρέντη για να πιάσει δουλειά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι και τυπικά προπονητής του Ολυμπιακού. Ο 62χρονος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ολοκλήρωσε και το διαδικαστικό μέρος της συμφωνίας του με τους Ερυθρόλευκους και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Και πιάνει άμεσα δουλειά, με σκοπό να προετοιμάσει την ομάδα του για τα παιχνίδια-φωτιά που έρχονται, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, την Πέμπτη, στο Φάληρο.

Ο Βάσκος τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι και στις 17:10 πέρασε την πύλη του Γεώργιος Καραϊσκάκης, μαζί με τον δικηγόρο του. Τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου, προεξάρχοντος των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ και μετά από λίγη ώρα έλαβε χώρα και η πρώτη του συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε την εξαιρετική απόδοση που είχαν οι νέοι ποδοσφαιριστές του, υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Από εκεί και πέρα, στα… διαδικαστικά ζητήματα, στο Γ. Καραϊσκάκης έγιναν και οι τελευταίες συζητήσεις, πριν οριστικοποιηθεί και μπουν οι τελικές υπογραφές. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν φροντίσει ώστε τα απαραίτητα έγγραφα να βρίσκονται στο φαληρικό στάδιο, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες και όλα να τελειώσουν και τυπικά και να ξεκινήσει ο Μεντιλίμπαρ να δουλεύει απερίσπαστος, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται. Όπως και έγινε. Με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει τα απαραίτητα έγγραφα και να είναι και με τη… βούλα προπονητής των Πειραιωτών.

Λογικά επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν στη διάρκεια της ημέρας, καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται στην Ελλάδα και ο εκπρόσωπός του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Μεντιλίμπαρ είναι ήδη προπονητής του Ολυμπιακού. Και ξεκινάει από το πρωί της Κυριακής να περνάει τις δικές του ιδέες και θέσεις στους Ερυθρόλευκους.

Ο Βάσκος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν ραντεβού για το πρωί της Κυριακής (09:00), στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να ξεκινήσει η δουλειά. Ο Μεντιλίμπαρ, μάλιστα, θα βρεθεί από νωρίς στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, ώστε να γνωρίσει τον χώρο, να ξεναγηθεί και να «μετακομίσει» στο νέο γραφείο του.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφερε ήδη στην Ελλάδα τους δύο άμεσους συνεργάτες του. Τον επί 22 χρόνια βοηθό του και γυμναστή, Τόνι Ρουίς Πέρεθ, αλλά και τον Φραν Ρίκο, τον οποίο έχει μαζί του από το πέρασμά του στη Σεβίλλη. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είχε συζήτηση και με τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου του, τους ανθρώπους του συλλόγου, που θα είναι στο πλευρό του, όπως τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριογιάννη, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Μουρίκη. Με σκοπό να γίνει η πρώτη τους γνωριμία, αλλά και να προγραμματιστούν οι λεπτομέρειες της κυριακάτικης προπόνησης, όπως και το πρόγραμμα της απαιτητικής εβδομάδας (σ.σ. Φερεντσβάρος μέσα, ΠΑΟΚ έξω, Φερεντσβάρος έξω).

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024