Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το φιλί δύο γυναικών και το κυνήγι της ρωσικής αστυνομίας - Η συγγνώμη και τα πρόστιμα

Το φιλί δύο γυναικών και το κυνήγι της ρωσικής αστυνομίας – Η συγγνώμη και τα πρόστιμα

Αντιμέτωπες και με πρόστιμα δύο Ρωσίδες influencers που αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη μετά το φιλί που ανήρτησαν στα social media.

Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη αναγκάστηκαν οι Ρωσίδες influencers Vlada Alchaeva, 24 ετών, και Vika, 19 ετών, μετά το φιλί που μοιράστηκαν δημόσια στο διαδίκτυο.

Οι δύο νεαρές κοπέλες κυνηγήθηκαν από τη ρωσική αστυνομία και θα αντιμετωπίσουν βαριά πρόστιμα για παραβίαση των νόμων που απαγορεύουν την LGBT προπαγάνδα.

Οι δύο influencers, Vlada Alchaeva και Vika, ενημερώθηκαν από την αστυνομία πως θα μπορούσαν να βλάψουν τον ψυχισμό των ανηλίκων που θα έβλεπαν το βίντεό τους σύμφωνα με τους νέους δρακόντειους νόμους.

Ήταν όλα για πλάκα, απλά για να γελάσουμε λίγο

Οι νέοι νόμοι του Πούτιν έρχονται παρά το συγκρότημα των T.A.T.U. που άκμασε στα πρώτα χρόνια εξουσίας του και είχε εντυπωσιακή παρουσία στη Eurovision.

Οι τραγουδίστριες μάλιστα Yulia Volkova και Lena Katina είχαν προσκληθεί μάλιστα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να εμφανιστούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι.

Οι δύο influencers, Vlada Alchaeva και Vika, γύρισαν το βίντεο που ανέβασαν στα social media σε μια πιτσαρία στο Krasnodar, μια περιοχή κοντά στην εμπόλεμη ζώνη όπου ο Πούτιν έχει επίσημη κατοικία και ιδιωτικό παλάτι, σύμφωνα με τη MailOnline.

«Ήταν όλα για πλάκα, απλά για να γελάσουμε λίγο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Vlada που δημοσίευσε το φιλί στο Instagram, το οποίο απαγορεύεται στη Ρωσία. Η Vlada αξίζει να σημειωθεί πως έχει 165.000 followers μαζί με 440.000 στο TikTok.

«Καταλάβατε πως το βίντεό σας θα μπορούσαν να το παρακολουθήσουν ανήλικοι και ότι το γαλλικό φιλί σας θα μπορούσε να βλάψει τον ψυχισμό τους;» ρώτησε ένας αστυνομικός στη διάρκεια της ανάκρισης.

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να έχει επηρεάσει κάποιον. Δεν το σκέφτηκα. Δεν το ήξερα» ανταποκρίθηκε η Vlada.

«Ήταν απλώς ένα αστείο για να τραβήξουμε την προσοχή»

«Δηλαδή φιλάτε συχνά γυναίκες στην πραγματική ζωή;» ρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Όχι, όχι, όχι! Ήταν απλώς ένα αστείο. Είμαι πολύ μετανιωμένη, λυπάμαι πολύ» συνέχισε η Vlada. «Μόλις τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ τι έχουμε κάνει. Και καταλαβαίνω ότι δεν θα έπρεπε να το είχαμε κάνει».

Η Vlada ζήτησε επίσης συγγνώμη για την παράβαση των νέων κανόνων στη Ρωσία.

«Ξεκινήσαμε να γυρνάμε όταν φιλιόμασταν και της κάνω πρόταση γάμου, κάτι για το οποίο λυπούμαστε πολύ και δεν θα το ξανακάνουμε».

Στο επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την παρέμβαση των αρχών, η Vlada κάνει πρόταση γάμου στη Vika πριν φιληθούν με πάθος.

«Δεν υποστηρίζω κανένα απαγορευμένο κίνημα. Για κάποιον λόγο οι άνθρωποι πίστεψαν ότι η πρόταση γάμου στο βίντεο ήταν πραγματική. Η Vika κι εγώ είμαστε φίλες. Αλλά πάντα είχα σχέσεις με άντρες. Ο στόχος ήταν να τραβήξω την προσοχή. Δεν θα αντάλλασσα ποτέ (τα ανδρικά γεννητικά όργανα) με (τα γυναικεία). Αγαπώ τους άντρες».

Η Vlada βρίσκεται αντιμέτωπη με πρόστιμο 1750 λιρών και η Vika αντιμέτωπη με πρόστιμο 875 λιρών.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024