Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Δείπνησαν πλάι σε γκέι ζευγάρι, εκείνος εκνευρίστηκε και ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

ΗΠΑ: Δείπνησαν πλάι σε γκέι ζευγάρι, εκείνος εκνευρίστηκε και ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της και κάλεσαν την Αστυνομία

Ο Alexander Nicholas Fanjul, γνωστός και ως Nico, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, της ληστείας, της παράνομης κράτησης και της κατοχής κοκαΐνης.

Πρόκειται για τον 38χρονο διάδοχο της μεγαλύτερης βιομηχανίας παραγωγής ζάχαρης στην νοτιοανατολική Αμερική. Ο Fanjul όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στο σπίτι του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα καθώς ήταν έξαλλος επειδή λίγη ώρα νωρίτερα είχαν δειπνήσει πλάι σε ένα γκέι ζευγάρι.

«Εκνευριζόταν όλο και περισσότερο και συνέχισε να λέει πόσο απογοητευμένος είναι με το εστιατόριο»

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι περίπου στις 11 το βράδυ, μετά από κλήση των γειτόνων οι οποίοι άκουγαν τη γυναίκα να ουρλιάζει. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν ότι άκουσαν μια γυναίκα να φωνάζει «άφησέ με» και να βρίσκεται σε εμβρυακή στάση με τον Fanjul να στέκεται από πάνω της.

Το πρόσωπο της γυναίκας αιμορραγούσε και όπως δήλωσε μετά στους αστυνομικούς «νόμιζε ότι θα πεθάνει».

«Του είπα να ξεχάσει το θέμα…»

Σύμφωνα με την ίδια, το ζευγάρι είχε δειπνήσει στο κομψό Flagler Steakhouse στο ξενοδοχείο Breakers, όταν ο Fanjul «εξαγριώθηκε επειδή οι δυο τους κάθονταν δίπλα σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων».

Μετά το δείπνο, είπε ότι ο Fanjul «εκνευριζόταν όλο και περισσότερο και συνέχισε να λέει πόσο απογοητευμένος είναι με το εστιατόριο».

Όταν βγήκε έξω από το σπίτι του, η γυναίκα φέρεται να είπε «στον Fanjul να ξεχάσει το θέμα και τότε εκείνος άρχισε να τη γρονθοκοπεί στο πρόσωπο».

Ο Fanjul κατηγορείται επίσης ότι της έσκισε την τσάντα από τον ώμο της αφού απείλησε να καλέσει βοήθεια και στη συνέχεια της έσπασε το χέρι και το τηλέφωνο. Αφού άρχισε να ουρλιάζει, «την έσυρε με τη βία μέσα στην κατοικία για να την εμποδίσει να καλέσει βοήθεια ή να διαφύγει».

Ο Fanjul αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 180.000 δολαρίων μετά τη σύλληψή του, σύμφωνα με την Palm Beach Post.

Κατά τη διάρκεια ακρόασης την Τρίτη, ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες της συντρόφου του.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024