Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ξανά στα δικαστήρια ο τράπερ που ξυλοκόπησε άγρια 22χρονο φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Ξανά στα δικαστήρια ο τράπερ που ξυλοκόπησε άγρια 22χρονο φοιτητή

Η κατάσταση της υγείας του φοιτητή που χτύπησε ο τράπερ παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγείται εκ νέου σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ο 25χρονος τράπερ που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την άγρια επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε προχθές Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στα Δικαστήρια και έλαβε προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο φοιτητής έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ο 25χρονος, γνωστός τράπερ, συνελήφθη στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Σύμφωνα με το voria.gr, η κατάσταση της υγείας του φοιτητή που χτύπησε ο τράπερ παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης.

Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν διεκομίσθη στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

«Ας μπω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά» δηλώνει ο τράπερ

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του τράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης, χαρακτήρισε τον πελάτη του ένα «ευαίσθητο άτομο», ενώ υποστήριξε ότι ο «23χρονος έπεσε από χτύπημα άλλου ατόμου και εμφάνισε εσωτερική αιμορραγία 24 ώρες μετά».

Ωστόσο, δεν ανέφερε τίποτα για τη βαρύτητα του τραυματισμού του 23χρονου και το γεγονός ότι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Ο εντολέας μου δηλώνει ράπερ, όχι τράπερ, που για τον δικό τους κόσμο έχει διαφορά», είπε αρχικά ο κ. Καραγιάννης.

«Αυτό το είδος μουσικής έχει αυξημένα στοιχεία εγκληματικότητας σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δε σημαίνει αυτό όμως ότι όλοι είναι το ίδιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας, έχει ένα παιδάκι, είναι σύζυγος, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο και όσοι τον ξέρουν μιλούν για τις ευαισθησίες που έχει, και στα τραγούδια του κάποια από αυτά αναδεικνύονται. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ένας αρνητισμός σε αυτό το είδος, δεν είναι όμως όλοι ίδιοι. Δεν ήρθαμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Και οι δύο ήταν νέα παιδιά, ναι υπήρχε μια διαφωνία, ναι υπήρχε μια άσχημη συμπεριφορά εκ μέρους του δικού μας, η απόσταση όμως από την απόπειρα ανθρωποκτονίας που κινήθηκε η δίωξη, είναι μεγάλη», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Καραγιάννης: «Υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ νέων παιδιών. Έρχεται ο δικός μας και δίνει ένα χτύπημα, αυτό δεν αμφισβητείται. Παρόλα αυτά, το θύμα δεν πέφτει από αυτό το χτύπημα. Έρχεται ένα έτερο πρόσωπο, λένε οι τρεις μάρτυρες που ήταν παρόντες και από την πλευρά του θύματος, τον χτυπάει, πέφτει από το χτύπημα, όταν πέφτει δεν έχει κάποιο εξωτερικό τραύμα, έρχονται και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες οι δράστες, φεύγουν όλοι κανονικά όρθιοι και μετά από μια μέρα το θύμα παρουσιάζει κάποιον πόνο και πηγαίνει στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τράπερ «Ο εντολέας μου λέει ας μπω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά, το εκφράζει από την πρώτη στιγμή, έχει και στο ΑΧΕΠΑ».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024