Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το κουτσομπολιό της Τέιλορ Σουίφτ στα Grammy και το κόλπο για να μη φανεί

Το κουτσομπολιό της Τέιλορ Σουίφτ στα Grammy και το κόλπο για να μη φανεί

Ήθελε να βεβαιωθεί ότι οι ιδιωτικές της συζητήσεις δεν θα γίνουν δημόσιες.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή στις Χρυσές Σφαίρες που η Τέιλορ Σουίφτ και η Σελένα Γκόμεζ κουτσομπόλευαν την Κάιλι Τζένερ, την ώρα της απονομής των βραβείων. Το βίντεο έγινε αμέσως με τους φανς της Σελένα Γκόμεζ να την κατηγορούν για το «πηγαδάκι» που έστησε.

Αυτή την φορά η Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως πήρε το μάθημά της από τις Χρυσές Σφαίρες και εμφανίστηκε στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy με ένα αξεσουάρ. Η 34χρονη σούπερ σταρ της ποπ, η οποία έγραψε Ιστορία στα χθεσινά βραβεία, έφερε μαζί της μια βεντάλια προκειμένου να βεβαιωθεί ότι οι ιδιωτικές της συζητήσεις δεν θα γίνουν δημόσιες.

Σε ένα πλάνο από την ζωντανή μετάδοση της χθεσινής βραδιάς, φαίνεται η Τέιλορ Σουίφτ να τοποθετεί στρατηγικά μια μαύρη βεντάλια μπροστά από το πρόσωπό της, καθώς ψιθυρίζει κάτι στον συνεργάτη της Τζακ Αντόνοφ, ενώ η Μάιλι Σάιρους παραλάμβανε το βραβείο Grammy για την καλύτερη σόλο ποπ ερμηνεία για το «Flowers».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η viral στιγμή

Τον Ιανουάριο, το διαδίκτυο είχε πάρει φωτιά όταν η Σελένα Γκόμεζ πλησίασε την Τέιλορ Σουίφτ και την Keleigh Teller στις Χρυσές Σφαίρες για μια ζωηρή συζήτησε στην οποία η Γκόμεζ εμφανίστηκε εκνευρισμένη.

Ένας ειδικός στην ανάγνωση χειλιών, δήλωσε τότε πως η Γκόμεζ φέρεται να συζητούσε για τον Τιμοτέ Σαλαμέ και συγκεκριμένα πως είπε στις φίλες της ότι «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη μου είπε όχι».

Η στιγμή έγινε viral με την Σελέμα Γκόμεζ να αρνείται στη συνέχεια πως είπε κάτι τέτοιο στις φίλες της. Σε ανάρτησή της στα social media, ισχυρίστηκε πως συζητούσε με την Τέιλορ για «δύο φίλους της που τα έφτιαξαν» αν και αυτό «δεν αφορά κανέναν» όπως πρόσθεσε τότε.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024