Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στη δράση ο Κουρτουά - Βασικός με Κάντιθ

Επιστρέφει στη δράση ο Κουρτουά – Βασικός με Κάντιθ

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε το πότε θα επιστρέψει στην δράση ο Τιμπό Κουρτουά, αλλά και ποιος θα υπερασπιστεί την εστία της Ρεάλ στον επαναληπτικό με την Μπάγερν.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, θα κάνει αύριο (4/5) το πρώτο του ξεκίνημα στη σεζόν στον αγώνα της LaLiga εναντίον της Κάντιθ που απειλείται με υποβιβασμό, μετά την πλήρη αποκατάσταση από δύο τραυματισμούς στο γόνατο.

Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε σήμερα (3/5) ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ωστόσο είναι επιφυλακτικός με τον Βέλγο, ο οποίος δεν έχει παίξει από τότε που τραυματίστηκε πριν από 13 μήνες, με τον Άντρι Λούνιν να ξεκινά στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League την Τετάρτη (7/5) με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τιμπό Κουρτουά θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Κάντιθ.

«Το καθοριστικό παιχνίδι που έχουμε στο μυαλό μας, έναν τελικό, είναι ο αγώνας της Τετάρτης με την Μπάγερν, όπου θα παίξει ο Λούνιν. Μετά από αυτό, θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου.

«Ο Κουρτουά είναι καλά, θα παίξει αύριο μετά από πολύ, πολύ καιρό. Είναι καλά νέα που επιστρέφει, όπως και ο (Έντερ) Μιλιτάο. Ο Κουρτουά μπορεί να συνεισφέρει, νιώθει καλά, είναι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον πίσω», πρόσθεσε και συνέχισε: «Ήμασταν πολύ παθητικοί απέναντι στην Μπάγερν. Πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι. Ο Μιλιτάο θα παίξει αύριο για να μπει σε ρυθμό. Σκεφτόμαστε μόνο τον «τελικό» της Τετάρτης. Δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβεί σε έναν μήνα. Θα δούμε. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να κοιτάμε πιο μπροστά, αυτό θα σημαίνει ότι θα τα καταφέρουμε να είμαστε τον τελικό στο Λονδίνο».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024