Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Άνδρας απαιτεί από κοπέλα να ξηλώσει αυτοκόλλητο που λέει «ελεύθερη Παλαιστίνη»

ΗΠΑ: Άνδρας απαιτεί από κοπέλα να ξηλώσει αυτοκόλλητο που λέει «ελεύθερη Παλαιστίνη»

Ο Αμερικανός παρενοχλεί τη γυναίκα και κάνει χαμό μέσα σε καφετέρια - Δείτε την παρέμβαση ενός νεαρού υπαλλήλου του μαγαζιού

Θυμό προκαλεί ένα περιστατικό που καταγράφηκε στις ΗΠΑ, όπου, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, ένα Αμερικανός πολίτης παρενοχλεί μια κοπέλα επειδή περνά ένα αθώο μήνυμα για την πατρίδα της, την Παλαιστίνη.

Αμφότεροι βρίσκονται μέσα σε μια καφετέρια. Η γυναίκαι κάθεται σε ένα τραπέζι έχοντας ανοιχτό το λάπτοπ της. Πάνω του έχει κολλημένο ένα αυτοκόλλητο που γράφει «ελεύθερη Παλαιστίνη».

Τρομοκρατία πίσω από το «ελεύθερη Παλαιστίνη» είδε ο Αμερικανός

Ο άνδρας αρχίζει να παρενοχλεί την κοπέλα και να απαιτεί από την ίδια να αφαιρέσει το αυτοκόλλητο. Εκείνη το αρνείται και του απαντά ότι δεν κάνει κάτι παράνομο. Τότε, ο άνδρας αρχίζει να χειρονομεί προς το μέρος της. Σε κάποια στιγμή, απλώνει το χέρι του και σπρώχνει βίαια το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, που βιντεοσκοπεί τις κινήσεις και το παραλήρημά του.

Η φασαρία έχει από νωρίς στρέψει προς το μέρος τους έναν υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος λέει στον άνδρα να σταματήσει να παρενοχλεί την κοπέλα. Εκείνος επιμένει και μάλιστα παίρνει το κινητό του στα χέρια, παριστάνει ότι κάτι πληκτρολογεί και απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Παράκρουση

«Γιατί, τι έκανα;», τον ρωτά η γυναίκα. «Θέλω ελευθερία για τον λαό μου, είναι παράνομο αυτό;». Ο άνδρας τα βάζει και με τον νεαρό υπάλληλο επειδή δεν κάνει κάτι για το αυτοκόλλητο. «Δηλαδή αν πω εγώ εδώ μέσα ότι θα ανατινάξω το μαγαζί, δεν θα καλέσεις την αστυνομία;».

«Δεν γράφει κάτι τέτοιο εδώ [στο αυτοκόλλητο]», διαμαρτύρεται η κοπέλα, «Εδώ είναι μια ελεύθερη χώρα». Ο άνδρας την κοιτάζει λες και του μίλησε στα αραμαϊκά και συνεχίζει να μουρμουράει και να χειρονομεί. «Βγες έξω από το μαγαζί μου και κάνε ό,τι θες», του λέει τότε ο νεαρός. «Αυτή να βγει έξω», του απαντά ο νταής.

Δείτε τη συμπεριφορά του Αμερικανού:

Sports in

Πότε έρχεται στην Αθήνα η Φιορεντίνα για τον τελικό

Οι Ιταλοί μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024