Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μια ανάσα από τον θάνατο - Περπάτησε σε σχοινί στα 150 μέτρα χωρίς ασφάλεια

Μια ανάσα από τον θάνατο – Περπάτησε σε σχοινί στα 150 μέτρα χωρίς ασφάλεια

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Κοίταζα κάτω. Όταν φοβάσαι αρχίζεις να τρέμεις και όταν τρέμεις, τρέμει και το σχοινί και μετά πέφτεις», δήλωσε

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου φαίνεται ένας νεαρός να περπατά πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, το οποίο είχε ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο εγκαταλελειμμένους ουρανοξύστες του Λος Άντζελες.

Ο 28 χρονος Ben Schneider βιντεοσκοπήθηκε να διασχίζει το κενό μεταξύ δύο πύργων με γκράφιτι, περίπου 150 μέτρα πάνω από το έδαφος, χρησιμοποιώντας ένα σχοινί slackline και φορώντας μια ζώνη ασφαλείας.

Ο Schneider ολοκλήρωσε με επιτυχία τον δύσκολο αυτό έργο, διατηρώντας την ισορροπία του με τα τεντωμένα χέρια, ενώ μια ομάδα φίλων κατέγραψε το γεγονός, συμπεριλαμβανομένων και βίντεο που τραβήχτηκαν από ένα drone. Το συγκλονιστικό κόλπο δημοσιεύτηκε αργότερα στο διαδίκτυο, τραβώντας σημαντική προσοχή.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Κοίταζα κάτω. Όταν φοβάσαι αρχίζεις να τρέμεις και όταν τρέμεις, τρέμει και το σχοινί και μετά πέφτεις», δήλωσε ο Schneider στο ABC 7 Los Angeles.

«Δεν ήθελα να πέσω. Απλά πρέπει να ηρεμήσεις το μυαλό σου».

Για να αποφύγουν την ασφάλεια του κτιρίου, ο Schneider και οι φίλοι του επινόησαν ένα έξυπνο τέχνασμα. Ενώ τα κτίρια φυλάσσονταν από την αστυνομία, μια ομάδα συνεργών κρατούσε θρησκευτικές πινακίδες ως δόλωμα, επιτρέποντας στον Schneider να γλιστρήσει σε ένα από τα κενά κτίρια και να φτάσει στην κορυφή.

«Η αστυνομία σίγουρα με κυνηγάει, γι’ αυτό και είναι πολύ επικίνδυνο για μένα να κάνω αυτή τη συνέντευξη», δήλωσε ο Schneider κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας αστυνομικός εκεί. Αν αυτός ο αστυνομικός απλά γυρίσει το κεφάλι του και με κοιτάξει, είμαι στη φυλακή».

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) ξεκίνησε έκτοτε έρευνα για το κόλπο. Το αστυνομικό τμήμα τόνισε τους κινδύνους που συνδέονται με τέτοιες ενέργειες: «Δεν είναι ασφαλές και εγκυμονεί κινδύνους για τους καταπατητές, το ευρύ κοινό και τους αξιωματικούς δημόσιας ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της Πυροσβεστικής μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».

View this post on Instagram

A post shared by Sonik (@sonikvisionx)

inSports

Δεν πάει στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική» (pic)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει εκτός του Προολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική, εξήγησε με ανάρτησή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024