Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας επιστρέφει με νέο τραγούδι

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας επιστρέφει με νέο τραγούδι

Το τραγούδι είναι παραγωγή του Carlo Paucar  με μίξη του Randy Merrill από το νέο του Album «Final Vol. 2» που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024.

Το «Fria» είναι ένα μοναδικό track που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Συνδυάζει την κουλτούρα της pop μουσικής μαζί με το latin ρεπερτόριο για το οποίο φημίζεται ο superstar. Μαζί με τον Enrique Iglesias  σε αυτό το τραγούδι, είναι και ο Yotuel  που έχει γράψει επίσης ιστορία στην latin μουσική.

Το Album «Final vol. 1» ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια streams – 6 φορές πλατινένιο παγκοσμίως

Ο Enrique κατάφερε με αυτό το album να εξασφαλίσει την θέση του ως παγκόσμιος icon καθώς μπήκε στα top Billboard charts, μεταξύ αυτών Top Latin Album και Latin Pop Album. Ο Enrique και ο Yotuel κατάφεραν μαζί με την pop κουλτούρα να συνδυάσουν ένα light άγγιγμα ska με σκοπό να φέρνει τους ακροατές σε έναν κόσμο του party και της χαράς.

«Τον Yotuel τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και η συνεργασία μας σε αυτό το project ήταν πραγματικά απίστευτη. Ο σκοπός μου είναι να φέρνω το καλύτερο δυνατόν στους θαυμαστές μου και με το “Fria”  το καταφέραμε στο έπακρο» είπε ο Enrique.

Μια σπουδαία διαδρομή

Ο Enrique Iglesias θεωρείτε ο καλύτερος Latin καλλιτέχνης που έχει περάσει ποτέ με 154 singles που έφτασαν στο #1 στα Billboards και Hot Latin Songs charts. Το τραγούδι «Así Es La Vida» βρέθηκε στην κορυφή στα Billboard chart «Tropical Airplay» τον Δεκέμβριο όπου το είχε πετύχει ξανά στο παρελθόν με το mega-hit «Bailando».

Το βίντεο γυρίστηκε από τον 10 χρόνια παραγωγό του, Alejandro Pérez ο οποίος μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά την χημεία του με τον καλλιτέχνη περνώντας μέσω του clip τον ενθουσιασμό του καρναβαλιού με χρώματα και φρεσκάδα. Δείτε το εδώ.

Την άνοιξη ο καλλιτέχνης περνάει στην δεύτερη φάση του The Trilogy Tour στην Αμερική και στον Καναδά μαζί με τους Ricky Martin και Pitbull.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024