Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενρίκε Ιγκλέσιας: Ανησυχία για την υγεία του - Πάσχει από χρόνια ασθένεια

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Ανησυχία για την υγεία του – Πάσχει από χρόνια ασθένεια

Ο διάσημος τραγουδιστής επειδή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να επιστρέψει όταν θα νιώσει καλύτερα. 

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας απέχει το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ισπανός τραγουδιστής δεν πραγματοποιεί συναυλίες ενώ και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι περιορισμένες.

Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με την υγεία του. Συγκεκριμένα, πάσχει από την πάθηση «situs inversus» κατά την οποία τα εσωτερικά όργανα είναι ανάποδα σε σχέση με τη φυσιολογική διάταξη.

Σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως

Σύμφωνα με την Catherine Myers, πνευμονολόγο στο Northwestern Medicine Canning Thoracic Institute, «το situs inversus είναι μια σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως, που επηρεάζει σχεδόν έναν στους 10.000 ανθρώπους και συχνά συνδέεται με άλλα προβλήματα, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν φυσιολογική ζωή. Συχνά, μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι έχουν την πάθηση αυτή μέχρι να αναζητήσουν υγειονομική περίθαλψη για άσχετες καταστάσεις. Είναι ακόμη πιο σπάνιο για τα άτομα αυτά να αναπτύξουν κάποια πνευμονική νόσο σε σημείο που να χρειάζονται μεταμόσχευση πνευμόνων».

Σημειώνεται ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο την παγκόσμια περιοδεία του, με τίτλο «The Trilogy Tour», μαζί με τον Ρίκι Μάρτιν και τον Pitbull.

Ωστόσο, επειδή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να επιστρέψει όταν θα νιώσει καλύτερα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αποσυρθεί από την περιοδεία.

Άλλες διασημότητες που έχουν κάνει γνωστό ότι πάσχουν από την πάθηση «situs inversus» είναι η Καναδο-αμερικανίδα ηθοποιός Catherine O’Hara, ο τραγουδιστής Donny Osmond και ο NBAer Randy Foye.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024