Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral ο Ενρίκε Ιγκλέσιας: Τα παθιασμένα φιλιά με τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή

Viral ο Ενρίκε Ιγκλέσιας: Τα παθιασμένα φιλιά με τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή

Ο Ιγκλέσιας άρπαξε τη συνάδελφό του και τη φίλησε παθιασμένα στο στόμα, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν αισθησιακά.

Είναι γνωστό πως ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στις συναυλίες του είναι εκδηλωτικός και δεν διστάζει να μοιράζει παθασμένα φιλιά πάνω στην σκηνή. Αυτή τη φορά, η τυχερή δεν ήταν κάποια θαυμάστρια από το κοινό αλλά η… τραγουδίστρια που ήταν μαζί του. Ο Ισπανός τραγουδιστής αντάλλαξε καυτά φιλιά μαζί της επί σκηνής.

Συγκεκριμένα ο Ιγκλέσιας άρπαξε τη συνάδελφό του και τη φίλησε παθιασμένα στο στόμα, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν αισθησιακά. Το περιστατικό έγινε στη συναυλία του τραγουδιστή στο Τορόντο του Καναδά και φυσικά έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σκηνή αποτυπώθηκε σε βίντεο από θεατές και ανέβηκε στα social media.

Στα σχόλιά τους οι followers διακρίνουν τη χημεία ανάμεσα στους δυο τραγουδιστές ενώ άγνωστο παραμένει πώς αντέδρασε η σύζυγός του Άννα Κουρνίκοβα.

Δείτε το βίντεο:

@fcoinalcanzable_uruguay Enrique’s ‘Loco’ performance was filled with intense chemistry with his co-singer. 🔥💕 📍Clip from his concert last night at the Scotiabank Arena in Toronto, Canada – Oct 17, 2023. 📸 via @Enriqueismyhero #EnriqueIglesias #TheTrilogyTour #Enrique #Iglesias #EnriquesUpdates ♬ sonido original – Fco Inalcanzable ei 🇺🇾

Παντρεμένος με την πρώην τενίστρια

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι παντρεμένος με τη Ρωσίδα τενίστρια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στα τέλη του 2001. Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2013 αλλά αργότερα επανασυνδέθηκαν.

Απέκτησαν τα δίδυμα Νίκολας και Λούσι, που γεννήθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου 2017. Στις 30 Ιανουαρίου 2020, υποδέχτηκαν την κόρη τους. Κατοικούν σε μια ιδιόκτητη κατοικία στο Μαϊάμι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024