Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Al Di Meola: Ο βιρτουόζος της κιθάρας έπαθε καρδιακή προσβολή σε συναυλία - Το πρώτο του μήνυμα

Al Di Meola: Ο βιρτουόζος της κιθάρας έπαθε καρδιακή προσβολή σε συναυλία – Το πρώτο του μήνυμα

Ο 69χρονος Ιταλοαμερικανός κιθαρίστας διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βουκουρέστι όπου και λαμβάνει θεραπεία.

Καρδιακή προσβολή έπαθε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βουκουρέστι, ο βιρτουόζος της κιθάρας και από τους πλέον χαρισματικούς κιθαρίστες στον χώρο της Jazz, Al Di Meola.

Ο 69χρονος Ιταλοαμερικανός κιθαρίστας διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βουκουρέστι όπου και λαμβάνει θεραπεία. Μάλιστα όπως αναφέρει σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει και θα επανέλθει στις εμφανίσεις από το 2024.

Ο ίδιος ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους και σημειώνει πως «αποτελεί κινητήρια δύναμη στο ταξίδι μου προς την ανάρρωση».

Η συναυλία του Meola είχε ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Associated Press, ο φωτογράφος, Ντράγκος Κριστέσκου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, είδε ξαφνικά τον κιθαρίστα να ακουμπάει το στήθος του και να δυσκολεύεται να περπατήσει μακριά από τη σκηνή. Τα άλλα δύο μέλη συνέχισαν να παίζουν για μερικά λεπτά μέχρι που ανακοινώθηκε η λήξη της συναυλίας.

Ο Al Di Meola είναι από τους πιο αναγνωρισμένους κιθαρίστες στον κόσμο με καριέρα δεκαετιών. Έχει αποσπάσει βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy. Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του Di Meola είναι το «Mediterranean Sundance», το οποίο ήταν μέρος του άλμπουμ του από το 1977 «Elegant Gypsy». Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, έχει πουλήσει περισσότερους από 6 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Η ενέργεια και η σύνδεση που αισθάνομαι όταν βρίσκομαι στη σκηνή είναι πραγματικά ξεχωριστές

Το πρώτο μήνυμα του Al Di Meola

«Αγαπητοί θαυμαστές και φίλοι,

Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για το απίστευτο κύμα αγάπης και υποστήριξης που έλαβα τις τελευταίες 24 ώρες.

Δυστυχώς, αντιμετωπίζω μια ιατρική κατάσταση που απαιτεί να απέχω για κάποιο χρονικό διάστημα από τις εμφανίσεις και τις περιοδείες μου. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι λαμβάνω την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ότι είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο να αναρρώσω πλήρως.

Η μουσική ήταν πάντα πηγή θεραπείας και δύναμης για μένα και ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή και να μοιραστώ τη μουσική μου με όλους εσάς. Η ενέργεια και η σύνδεση που αισθάνομαι όταν βρίσκομαι στη σκηνή είναι πραγματικά ξεχωριστές, και πάντα ένιωθα ότι με τη μουσική μου μπορώ να πω πράγματα όλα αυτά τα χρόνια περισσότερα από όσα μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις.

Σκοπεύω να επιστρέψω το 2024 και ήδη ανυπομονώ να ξανακάνουμε μουσική μαζί. Η αμέριστη υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και αποτελεί κινητήρια δύναμη στο ταξίδι μου προς την ανάρρωση.

Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και υπόσχομαι να σας κρατώ ενήμερους για την πρόοδό μου. Εν τω μεταξύ, κρατήστε τη μουσική ζωντανή και θα σας δω όλους σύντομα.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες και εκτίμηση,

Al Di Meola».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024