Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dry shampoo: Το προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σου

Dry shampoo: Το προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σου

Για τις γυναίκες με ίσια, λεπτά, ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, το dry shampoo είναι αναμφίβολα μια καλή λύση. 

Μπορεί να έχετε μόλις τελειώσει μια σκληρή προπόνηση  στο γυμναστήριο και να πρέπει να πάτε κατευθείαν σε ένα ραντεβού, ή να μην ακούσατε το ξυπνητήρι και να κοιμηθήκατε ή απλά να μην έχετε όρεξη να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι για τα μαλλιά σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει λύση στα προβλήματα των λιπαρών μαλλιών και λέγεται dry shampoo.

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ακούσει γι’ αυτό, αλλά μπορεί να μην ξέρετε πώς λειτουργεί το ξηρό σαμπουάν, πότε να χρησιμοποιείτε το ξηρό σαμπουάν ή ακόμη και αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Τι ακριβώς είναι το ξηρό σαμπουάν;  Είναι μια μορφή καθαριστικού χωρίς νερό, που βοηθά στην εξάλειψη της βρωμιάς, ενώ μειώνει την λιπαρότητα χωρίς να απαιτείται να κάνετε πλήρες λούσιμο και χτένισμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αναζωογόνηση και την ανανέωση των μαλλιών που έχουν πέσει ή χάσει το σχήμα τους.

Για τις γυναίκες με ίσια, λεπτά, ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, το dry shampoo είναι αναμφίβολα μια καλή λύση.

Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσες βάφουν τα μαλλιά τους, καθώς έως και το 80% του ξεθωριάσματος του χρώματος των μαλλιών προκαλείται από το νερό. Δηλαδή, όσο λιγότερο λούζετε τα μαλλιά σας, τόσο περισσότερο το χρώμα σας παραμένει φρέσκο.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε πέντε dry shampoo για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να διώξετε την υπερβολική λιπαρότητα.

Το Air Volume Dry Shampoo παρατείνει τη φρεσκάδα των μαλλιών με άμεσο όγκο στις ρίζες και αίσθηση καθαριότητας με μεγάλη διάρκεια: Φρεσκάρει τα μαλλιά χωρίς λευκά υπολείμματα. Δίνει όγκο και σώμα στις ρίζες. Χαρίζει 24ωρο άρωμα στα μαλλιά.

Ανανεώστε το στυλ σας ανάμεσα στα λουσίματα με το Got2b Extra Fresh Dry Shampoo.

Καθαρίζει και φρεσκάρει άμεσα τα μαλλιά, χαρίζοντας μία ακόμη ημέρα καθαριότητας και άρωμα φρεσκάδας, για μαλλιά σαν φρεσκολουσμένα.

Δεν αφήνει κατάλοιπα μετά το βούρτσισμα.

Ψεκάστε κάνοντας χωρίστρες στις ρίζες σε στεγνά μαλλιά από απόσταση 20cm, αφήστε να στεγνώσει, κάνετε ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα σας για να απλωθεί ομοιόμορφα και βουρτσίστε τα μαλλιά.

Το Dry Shampoo Batiste  διεισδύει στην τρίχα, απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, βοηθώντας να εξαλειφθεί από τις ρίζες. Σε χρόνο μηδέν δίνει στα μαλλιά σας όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

To Dry shampoo με Τσουκνίδα απορροφά την υπερέκκριση σμήγματος και επιτρέπει να μειώσουμε τη συχνότητα των λουσιμάτων χάρη σε μια πρωτότυπη σύνθεση, που συνδυάζει το εκχύλισμα Τσουκνίδας με αποδεδειγμένες σμηγματορρυθμιστικές ιδιότητες με μικρονιοποιημένες πούδρες με πολύ υψηλή απορροφητική δύναμη. Τα μαλλιά ανακτούν όγκο και καθαρότητα σε μερικά λεπτά χάρη σε αυτό το μοναδικό ξηρό σαμπουάν.

Το Dry Shampoo L’Oreal Professionnel Tecni Art Morning After Dust Force 1 200ml προσφέρει όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Βοηθάει το χτένισμα να διαρκεί περισσότερο. Χαρίζει αίσθηση απόλυτης καθαρότητας.

Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί.

Η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα μαλλιά μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Ολα τα dry shampoo και πολλά περισσότερα σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024