Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 5 καλύτερα προϊόντα αντιγήρανσης που μπορείς να βρεις σε έκπτωση

Τα 5 καλύτερα προϊόντα αντιγήρανσης που μπορείς να βρεις σε έκπτωση

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μιας αντιγηραντικής περιποίησης

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κηλίδες από τον ήλιο, όλα αυτά είναι κοινές ανησυχίες για την περιποίηση του δέρματος που εμφανίζονται καθώς μεγαλώνουμε, είτε λόγω των φυσικών επιπτώσεων της γήρανσης είτε λόγω του ότι περνάμε πολύ χρόνο στον ήλιο χωρίς SPF. Τα προϊόντα αντιγήρανσης υπάρχουν για να υποστηρίξουν τη συνολική υγεία του δέρματος καθώς και να αντιμετωπίσουν ορισμένα από αυτά τα προβλήματα, ειδικά όταν τροφοδοτούνται από ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά όπως, η ρετινόλη, η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μιας αντιγηραντικής ρουτίνας περιποίησης, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Τα προϊόντα αντιγήρανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτικό μέτρο και για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο ώριμο δέρμα.

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή την ανησυχία σας για το δέρμα θα πρέπει να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείται μια αντιγηραντική κρέμα για να επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης και να κάνετε το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.

Και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλες τις κρέμες προσώπου αλλά και προϊόντα ομορφιάς για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα.

Μάλιστα θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη πέντε προϊόντα περιποίησης.

Κρέμα Προσώπου Apivita Queen Bee Absolute Anti Aging & Regenerating Rich Ημέρας για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου Apivita Queen Bee Absolute Anti Aging & Regenerating Rich μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης, εκχυλίσματα Anigozanthos και Edelweiss.

Προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με θαλάσσιο εκχύλισμα.

Σμιλεύει, ενυδατώνει και θρέφει με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι και πανθενόλη.

Κρέμα Ημέρας Lierac Lift Integral Συσφιγκτική Ανταλλακτικό 50ml

Η κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Η μεταξένια υφή της Συσφιγκτικής Κρέμας Ημέρας, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενυδατώνει βαθιά, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα.

Η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και στις ευαίσθητες.

Κρέμα Προσώπου Nuxe Merveillance Lift Νυκτός για Ενυδάτωση / Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Έχει πλόυσια υφή και αναγεννά την επιδερμίδα χαρίζοντας ανανεωμένη, ξεκούραστη όψη σαν να είχατε κοιμηθεί δύο επιπλέον ώρες.

Με το εξαιρετικά επανορθωτικό έλαιο από μικροφύκη, ενδυναμώνει τη δομή της επιδερμίδας (δέρμο-επιδερμιδικό όριο) και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου IV μειώνοντας το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων.

Κρέμα Προσώπου Youth Lab. Νυκτός Retinol Reboot 50ml
Ενισχυμένη κρέμα νύχτας, με νέας γενιάς Βιταμίνη Α, για αναδόμηση και μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης. H Retinol Reboot Night Cream είναι μια ενισχυμένη κρέμα νυκτός, με νέας γενιάς Βιταμίνη Α, που μειώνει ορατά γραμμές και βαθιές ρυτίδες, ενισχύει τη σφριγηλότατα, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, ενώ εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας της για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Μια δραστική φόρμουλα ταχείας δράσης που περιέχει την ίδια τεχνολογία ρετινοεϊδών με το Retinol Reboot Serum, αλλά και ενεργά συστατικά που ενθαρρύνουν την ανάπλαση και εξισορρόπηση της επιδερμίδας.

Σε αεροστεγή συσκευασία για να διαφυλάσσεται η δραστικότητα της σύνθεσης και τυχόν επιμόλυνση από την επαφή με τα χέρια και τον ατμοσφαιρικό αέρα. Περιέχει νέας γενιάς Ρετινόλη η οποία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης και τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και έχει αντιβακτηριδιακή δράση.

Κρέμα Τζελ Νυκτός Clinea Moonlight Glow Λάμψης & Αναζωογόνησης 50ml
Gel-in balm νύχτας για λάμψη και αναζωογόνηση με 4% ισχυρό σύμπλοκο Νιασιναμίδης, Ginger και φυσικά οξέα BHA που βοηθά στην επαναφορά της νεανικής όψης της επιδερμίδας.

Βελτιώνει την ελαστικότητα, επαναφέρει τη λάμψη, μειώνει τις δυσχρωμίες. Εϊναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και σχεδιασμένο για να ξαναγεμίζει με ανταλλακτική κάψουλα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024