Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε χρειάζεσαι ατμομάγειρα και πότε κουζινομηχανή;

Πότε χρειάζεσαι ατμομάγειρα και πότε κουζινομηχανή;

Η μια συσκευή συμπληρώνει την άλλη

Ίσως να αναρωτιέστε αν ο ατμομάγειρας είναι το ίδιο με μια κουζινομηχανή. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο συσκευές με διαφορετικές λειτουργίες αλλά εξίσου απαραίτητες σε ένα νοικοκυριό.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η μια συσκευή συμπληρώνει την άλλη. Σε κάθε περίπτωση όμως όποια και αν επιλέξετε να έχετε σπίτι σας είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σας στη μαγειρική.

Ας δούμε όμως τι κάνει η κάθε συσκευή.

Ατμομάγειρας και υγιεινή διατροφή

Αν η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής για σας τότε ένας ατμομάγειρας δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας.

Τα φαγητά στον ατμό έχουν μια μοναδική γεύση και υφή. Η υγρασία του ατμού βοηθάει να διατηρηθεί το φαγητό τρυφερό και ζουμερό, ενώ παράλληλα κλειδώνει τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά.

Ο ατμός βοηθά επίσης στη διατήρηση του χρώματος και της υφής, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για λαχανικά, ψάρια και άλλα ευαίσθητα τρόφιμα.

Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιείται λάδι ή λίπος κατά τη διαδικασία μαγειρέματος, τα πιάτα στον ατμό έχουν συχνά λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα τηγανητά.

Στον ατμό μπορείτε να μαγειρέψετε λαχανικά, ψάρι, ψωμί, ζύμες και πολλά πολλά ακόμη.

Μια μηχανή… στην κουζίνα σας

Ζυμώνουν ανακατεύουν, πολτοποιούν… οι κουζονομηχανές είναι ένα πολυεργαλείο για την παρασκευή φαγητών  και γλυκισμάτων

Δεν περιορίζονται μόνο στο να αναμιγνύουν και να ζυμώνουν υλικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πολλές άλλες εργασίες με τα κατάλληλα εξαρτήματα. Μια κουζινομηχανή μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κρεατομηχανή, σε μηχανή ζυμαρικών, πολυμίξερ ή μπλέντερ, ακόμα και παγωτομηχανή.

Όπως για παράδειγμα η κουζινομηχανή της Cecotec η οποία θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ στην κουζίνα χάρη στον κομψό σχεδιασμό και την ευρεία λειτουργικότητά της. Κατάλληλη για οικιακή χρήση που προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για ζύμωμα, χτύπημα, ανάμειξη και γαλακτωματοποίηση.

Οποια από τις δύο συσκευές και να θέλετε να αποκτήσετε θα τις βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Θα τις βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, ενώ θα τις παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024