Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλυντήριο πιάτων: Να διαλέξω 60άρι ή 45άρι;

Πλυντήριο πιάτων: Να διαλέξω 60άρι ή 45άρι;

Καθορίστε τα κριτήρια επιλογή σας

Το να έχεις πλυντήριο πιάτων είναι σχεδόν σαν να έχεις μια προσωπική βοηθό στην κουζίνα σου. Απλώς βάζετε όλα τα βρώμικα μαχαιροπίρουνα και τα σερβίτσια σας σε αυτό το αστραφτερό μηχάνημα, πατάτε ένα ή δύο κουμπιά και αυτό είναι! Λίγη ώρα αργότερα, έχετε λαμπερά καθαρά πιάτα.

Πριν κάνετε την οποιαδήποτε αγορά σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το μέγεθος της μελλοντικής σας «οικιακής βοηθού». Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε κάνει ακόμη βήματα, αλλά σκεφτήκατε μόνο να αγοράσετε ένα πλυντήριο πιάτων, τι πρέπει να σκεφτείτε πρώτα; Φυσικά για το που θα βάλεις τον νέο σου εξοπλισμό και πως θα τον συνδέσεις.

Όσον αφορά το μέγεθος, τόσο ένα λεπτό όσο και ένα πλυντήριο πιάτων πλήρους μεγέθους έχουν ύψος 55 cm και βάθος περίπου 55-60 cm. Η κύρια διαφορά μεγέθους οφείλεται στο πλάτος. Τα λεπτά πλυντήρια πιάτων έχουν συνήθως πλάτος 45 cm, ενώ τα πλυντήρια πλυντηρίου έχουν πλάτος 60 cm.

Πολλά διαμερίσματα και σπίτια έχουν μικρές κουζίνες γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να εξοικονομήσετε χώρο. Πολύ συχνά, δεν υπάρχει πουθενά να τοποθετήσετε ένα πλυντήριο πιάτων 60 cm πλήρους μεγέθους και σε αυτήν την περίπτωση το δίλημμα θα λυθεί μόνο του, επειδή το ένα πλυντήριο 45 cm είναι πιο στενό και είναι πιο εύκολο να βρείτε μια θέση.

Θα πρέπει να καθορίσετε άλλα κριτήρια επιλογής.

  • Πόσα άτομα είναι στην οικογένεια και πόσο συχνά δέχεστε καλεσμένους; Εάν πλένετε συχνά μια τεράστια ποσότητα πιάτων, τότε χρειάζεστε ένα πλυντήριο πιάτων με το μέγιστο δυνατό φορτίο και αυτό είναι ένα μηχάνημα 60 cm.
  • Η σύνθεση των πιάτων. Αρκετά συχνά πρέπει να πλένετε όχι μόνο πιάτα, ποτήρια και κουτάλια με πιρούνια. Τα βρώμικα πιάτα έχουν μεγάλα μπολ σαλάτας, ταψιά, μεγάλες κατσαρόλες και τηγάνια. Ένα πλυντήριο πιάτων πλήρους μεγέθους είναι το καλύτερο για συνολικά επιτραπέζια σκεύη.

Τέλος, θα θελήσετε να σκεφτείτε αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κομψή αίσθηση στην κουζίνα σας. Για παράδειγμα, τα εντοιχισμένα πλυντήρια πιάτων συνήθως διαθέτουν κάλυμμα πόρτας που ταιριάζει με την κουζίνας σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη αισθητική στην κουζίνα σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήρως και ημι-εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο πίνακας ελέγχου ενός πλήρως εντοιχιζόμενου πλυντηρίου βρίσκεται στο επάνω χείλος της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων, κρατώντας το μακριά από το οπτικό πεδίο. Συγκριτικά, τα ημι-εντοιχιζόμενα έχουν εκτεθειμένο τον πίνακα ελέγχου με το υπόλοιπο εξωτερικό του πλυντηρίου πιάτων να καλύπτεται από ένα πάνελ.

Οποιο πλυντήριο πιάτων και αν ψάχνετε πάντως θα το βρείτε μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ολα θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024