Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα διαλέξω το καλύτερο καρότσι για το μωρό μου;

Πώς θα διαλέξω το καλύτερο καρότσι για το μωρό μου;

Η μεταφορά του παιδιού καθημερινά μπορεί να γίνει πανεύκολη, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο παιδικό καρότσι.

Η επιλογή του κατάλληλου παιδικού καροτσιού είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε ως γονείς. Είτε απολαμβάνετε μια χαλαρή βόλτα στην γειτονία σας είτε ετοιμάζεστε για την πρώτη σας οικογενειακή σας απόδραση, το καρότσι θα γίνει το «όχημα» του μικρού σας, το οποίο θα έχετε διαρκώς μαζί σας.

Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα είναι άνετο τόσο για το παιδί όσο και για εσάς, προκειμένου να το χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα δίχως προβλήματα και το παιδί να απολαμβάνει τις βόλτες του χειμώνα – καλοκαίρι.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο καρότσι

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν να αποφασίσετε, περιλαμβάνουν:

Σκεφτείτε τις συνήθειές σας

Ακόμα και εάν δεν το περιμένετε συνήθειες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο ζωής σας επηρεάζουν την τελική σας απόφαση. Μένετε στην πόλη και σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε το καρότσι καθημερινά από και προς τις υποχρεώσεις σας; Θα χρειαστείτε το καρότσι για χαλαρούς περίπατους ή θα κάνετε ταξίδια σε κοντινές αλλά και πιο μακρινές αποστάσεις από το σπίτι;

Θα πρέπει να ανεβάζετε το καρότσι από σκάλες ή να το βάζετε στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Πόσο χώρο έχετε στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο για την αποθήκευσή του; Θέλετε το καρότσι να ανταποκρίνεται σε πολλές και διαφορετικές χρήσεις ή σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο άλλο για τα ταξίδια σας;

Πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σας;

Κατά πάσα πιθανότατα ένα καρότσι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, ειδικά εάν δεν έχετε καταλήξει στον αριθμό των παιδιών. Εάν όμως, σκοπεύετε να αποκτήσετε σύντομα και δεύτερο παιδί τότε είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα καρότσι που να μετατρέπεται από μονό σε διπλό ή ακόμα και να έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει και τρία παιδιά.

Βρείτε τα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχει

Ανεξάρτητα από τον τύπο καροτσιού που θα επιλέξετε, μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα ήταν καλό να έχει περιλαμβάνουν:

Ειδικά χαρακτηριστικά για το νεογέννητο

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε το καρότσι από την πρώτη κιόλας μέρα, τότε θα πρέπει να έρθει εξοπλισμένο με:

  • Ένα κάθισμα που μπορεί να ξαπλώσει πλήρως σε μια επίπεδη επιφάνεια.
  • Κάθισμα που γέρνει σχεδόν πλήρως, αλλά συνοδεύεται από εγκεκριμένο αξεσουάρ στήριξης για νεογέννητα.
  • Δυνατότητα κουμπώματος βρεφικού καθίσματος αυτοκινήτου στο καρότσι (σύστημα ταξιδιού).

Εύκολο δίπλωμα

Ένα λειτουργικό παιδικό καρότσι που ανοίγει και διπλώνει εύκολα θα σας «λύσει» τα χέρια, ειδικά την πρώτη περίοδο μαζί με το παιδί.

Ύφασμα που πλένεται

Ειδικά κατά τους πρώτους μήνες, το κάθισμα του καροτσιού θα λερώνεται συχνά για αυτό είναι καλό να επιλέξετε ένα με ύφασμα που πλένεται για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άνετα δίχως ανησυχία.

Ρυθμιζόμενο τιμόνι

Εξαιρετικά λειτουργικό και άνετο, το ρυθμιζόμενο τιμόνι θα σας βοηθήσει να πλοηγήστε άνετα με το καρότσι ανεξάρτητα από το ύψος σας.

Θα βρείτε το καρότσι που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη για την μεταφορά του μωρού ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα επωφελείστε από τις χειμερινές εκπτώσεις ενώ με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024