Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορεί ένα συμπλήρωμα διατροφής να απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή;

Μπορεί ένα συμπλήρωμα διατροφής να απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή;

Μερικές φορές, για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή, χρειάζεται μόνο να κάνετε κάποιες μικρές προσαρμογές στον τρόπο ζωής.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναζητάτε τρόπους για να ενισχύεστε τη σεξουαλική σας ζωή. Η μειωμένη άλλωστε λίμπιντο μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις ερωτικές σας σχέσεις.

Η μείωση της σεξουαλικής ζωής και επιθυμίας μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική ένταση με τον σύντροφό σας και σε μείωση της αυτοπεποίθησης.

Μερικές φορές, για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή, χρειάζεται μόνο να κάνετε κάποιες μικρές προσαρμογές στον τρόπο ζωής.

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στον καθορισμό του πόσο ισχυρή είναι η λίμπιντο σας. Ναι, σωστά διαβάσατε: Η σωστή διατροφή μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ορμή.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια συμπληρώματα για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας επίδοση καθώς περιέχουν ένα μείγμα συστατικών (μερικές φορές δεκάδες).

L-αργινίνη

Η αργινίνη, επίσης γνωστή ως l-αργινίνη, είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείται για διάφορες λειτουργίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της ανοσίας και της αποκατάστασης κατεστραμμένων ιστών. Η λήψη L-αργινίνης ως συμπλήρωμα  αυξάνει την παραγωγή νιτρικού οξέος από το σώμα σας και χαλαρώνει τους μύες που περιβάλλουν τα αιμοφόρα αγγεία στα γεννητικά όργανα. Παράλληλα αυξάνει τη ροή του αίματος  στα γεννητικά όργανα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διέγερσης.

Το Power of Nature Mens-X complex 32 αναβράζοντα δισκία περιέχει περιέχει L – Αργινίνη, L-Ιστιδίνη, Προανθοκυανιδίνες από το κόκκινο σταφύλι, Βιταμίνη C και Ψευδάργυρο, που βοηθούν στην τόνωση της σεξουλικής ζωής.

Μάκα

Το φυτό μάκα έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για την ενίσχυση της γονιμότητας , της σεξουαλικής επιθυμίας, της ενέργειας και της αντοχής.

Μια ανασκόπηση ερευνών έδειξε ότι το maca βελτιώνει τη σεξουαλική επιθυμία μετά από τουλάχιστον έξι εβδομάδες κατάποσης. Ενισχύει την σεξουαλική διέγερση λόγω των αμινοξέων που περιέχει, αυξάνει τη ροή του αίματος λόγω της ιστιδίνης, που συμβάλλει στην αγγειοδιαστολή και την αύξηση της ροής αίματος στα όργανα και των δύο φύλων, ενώ περιέχει και ψευδάργυρο.

Η χορηγούμενη μάκα, ως συμπλήρωμα διατροφής, αποτελεί μία φυσική πηγή θρεπτικών συστατικών, η οποία δρα ενισχυτικά ως προς την εύρυθμη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος και την ομαλή ανοσολογική απόκριση του οργανισμού ενώ παράλληλα βελτιώνει ελαφρά τη ροή του αίματος, προσδίδοντας μία αίσθηση ευεξίας και ζωτικότητας.

Το Now Foods Maca 500mg 100 κάψουλες, είναι ένα σύνθετο μείγμα υδατανθράκων, πρωτεϊνών, φυτικών ινών και λιπιδίων.

Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που το σώμα χρειάζεται καθημερινά για διάφορες ζωτικές λειτουργίες, όπως ο μεταβολισμός των κυττάρων, η αντοχή και η ρύθμιση των επιπέδων της τεστοστερόνης,

Το Sunlife Vitamin C + Zinc είναι συμπλήρωμα με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, ενισχύοντας την άμυνα του σώματός μας που εκτίθενται σε μικρόβια, ιούς αλλά και στρες καθημερινά.

Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να προκύψει από τις ελεύθερες ρίζες. Ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει και να αποθηκεύσει την ίδια τη βιταμίνη C. Η τακτική πρόσληψη μέσω τροφής είναι επομένως σημαντική.

Πριν από την χορήγηση οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Πάντως όλα τα συμπληρώματα διατροφής θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024