Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο μυθικός Κέιν και η μάχη για τον τίτλο στην Bundesliga (pics+vids)

Ο μυθικός Κέιν και η μάχη για τον τίτλο στην Bundesliga (pics+vids)

Ο Χάρι Κέιν πάει ολοταχώς να καταρρίψει το ρεκόρ του Λούκα Τόνι – Στους δύο βαθμούς η διαφορά Λεβερκούζεν – Μπάγερν.

Ασταμάτητος. Ο Χάρι Κέιν πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους της Μπάγερν που έκαναν τα πάντα για να τον κάνουν μόνιμο κάτοικο Μονάχου.

Σε τρομερή κατάσταση ο Βρετανός σούπερ σταρ.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ για την 19η αγωνιστική της Bundesliga ήταν το 26ο παιχνίδι του Χάρι Κέιν με τα χρώματα των Βαυαρών, με τον έμπειρο στράικερ να πετυχαίνει το 27ο γκολ του με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο 30χρονος επιθετικός στο 58ο λεπτό βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και από κοντά σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Άουγκσμπουργκ για το 3-1, βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για το μεγάλο διπλό της Μπάγερν Μονάχου.

Αυτό ήταν το 23ο γκολ του Χάρι Κέιν στην Bundesliga, με τον Βρετανό σούπερ σταρ να οδεύει πλέον ολοταχώς για να σπάσει το ρεκόρ του Λούκα Τόνι.

Ο Ιταλός στην πρώτη του χρονιά στη Γερμανία και στην Μπάγερν Μονάχου (2007-2008) έβαλε 24 γκολ, που είναι ακόμα και σήμερα η καλύτερη επίδοση παίκτη των Βαυαρών στην πρώτη του χρονιά στην Bundesliga. Ο Ρόι Μακάι είχε σταματήσει στα 23, όσα έχει μέχρι τώρα και ο Κέιν, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ του Λούκα Τόνι.

Η μάχη του τίτλου

Με το διπλό που πήρε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άουγκσμπουργκ έφτασε τους 47 βαθμούς και μείωσε στους δύο πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία «γκέλαρε» εντός έδρας με την Γκλάντμπαχ (0-0). Ενας συνδυασμός αποτελεσμάτων που έφερε τους Βαυαρούς σε απόσταση βολής από τις «ασπιρίνες».

Την επόμενη αγωνιστική (21η) η Μπάγερν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ (3/2, 16:30), ενώ η Λεβερκούζεν παίζει στην έδρα της Ντάρμστατ (3/2, 16:30). Την μεθεπόμενη (22η) υπάρχει το μεταξύ τους παιχνίδι, με τις Ασπιρίνες να υποδέχονται τους Βαυαρούς (10/2, 19:30). Ενα ντέρμπι που αναμένεται να δώσει το στίγμα για την επόμενη μέρα και τη μάχη του τίτλου στη φετινή Bundesliga.

Sports in

Αινιγματικός ο Γιάννης σχετικά με την επιστροφή του: «Θα μου πάρει μέρες, εβδομάδες, μήνες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024