Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο λόγος που η Αντέλ δεν έμπαινε στο μετρό - Πώς νίκησε τους φόβους της

Ο λόγος που η Αντέλ δεν έμπαινε στο μετρό – Πώς νίκησε τους φόβους της

Μετά από την τρομοκρατική επίθεση δεν ξαναπήρε το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς.

Για σχεδόν 20 χρόνια,  μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο, η Αντέλ δεν έμπαινε στο μετρό. Η διάσημη τραγουδίστρια, μεγαλωμένη στο Τότεναμ, αποκάλυψε ότι υπέφερε από άγχος μετά τη φρικτή βομβιστική επίθεση στις 7 Ιουλίου του 2005, κατά την οποία σκοτώθηκαν 52 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 700 συνάνθρωποί μας.

Τρεις βόμβες εξερράγησαν με διαφορά πενήντα δευτερολέπτων η μία από την άλλη, στη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στη βρετανική ιστορία.

Πώς ξεπέρασε τους φόβους της

Η Αντέλ, απευθυνόμενη στο κοινό, η οποία πλέον διαμένει στο Λος Άντζελες, μίλησε για το πώς τελικά ξεπέρασε τον φόβο της για το μετρό κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην πατρίδα της. Η σταρ εξήγησε πώς βρήκε το κουράγιο να χρησιμοποιήσει και πάλι τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι νίκησε τους φόβους της για να παρακολουθήσει το «Mamma Mia The Party» των Abba, στο βόρειο Γκρίνουιτς.

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με την Daily Μail, εξήγησε: «Δεν φοβήθηκα καν να μπω στο μετρό. Το λάτρεψα. Μου θύμισε τα εφηβικά μου χρόνια. Δεν έχω ανέβει πραγματικά στο μετρό στην Αγγλία, όχι από τότε που έγινα διάσημη. Είναι από τότε που είχαμε μια τρομοκρατική επίθεση εκεί. Φοβήθηκα γιατί έχω κλειστοφοβία».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των διακοπών της πριν από τα Χριστούγεννα, ξεπέρασε το τραύμα της. «Στο τελευταίο διάλειμμα, μετά τις παραστάσεις, ήθελα να πάω στο πάρτι του Mamma Mia. Μπήκα στο μετρό και φορούσα μια μάσκα. Είχα πολλούς φρουρούς ασφαλείας μαζί μου για να είμαι δίκαιη και μερικούς φίλους, αλλά ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Δεν θα μαντέψετε ποτέ τι συνέβη, αλλά με πήρε ο ύπνος!», ανέφερε αστειευόμενη.

«Πάντα μου άρεσε ο εαυτός μου»

Τέλος, η διάσημη καλλιτέχνιδα είπε: «Έκανα πολλές σκέψεις κατά τη διάρκεια των διακοπών και συνειδητοποίησα ότι είμαι στην πιο ευτυχισμένη και πιο ήρεμη κατάσταση που έχω υπάρξει ποτέ. Αγαπώ τον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ. Μου αρέσει να κάνω παρέα με τον εαυτό μου ή με κόσμο. Πάντα μου άρεσε ο εαυτός μου, αλλά τώρα έχω μια βαθιά αγάπη για τον εαυτό μου. Εύχομαι σε όλους εσάς, αν δεν έχετε φτάσει ήδη εκεί, να το κάνετε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024