Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τέλος ο Χολ, στην πόρτα της εξόδου ο Πλάθα

ΑΕΚ: Τέλος ο Χολ, στην πόρτα της εξόδου ο Πλάθα

Ο Λάνγκστον Χολ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και το διαζύγιο με τον Πλάθα.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Λάνγκστον Χολ που δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το δικαίωμα για μια ακόμα αλλαγή και πιθανότατα θα ψάξουν για παίκτη που παίζει στον άσο και θα έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα από τον Χολ.

Την απόφαση για τον παίκτη θα την πάρει ο νέος προπονητής καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης του Ζοάν Πλάθα στην προσπάθειά της να σώσει ό,τι σώζεται από τη σεζόν.

Σε 14 ματς πρωταθλήματος o Χολ μέτρησε 2,2 πόντους-3,6 ασίστ σε 16:34′ ενώ σε έξι ματς στο Basketball Champions Legue είχε 3,8 πόντους-4 ασίστ σε 20′.

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Πλάθα

Η ήττα από τον Προμηθέα στην πρεμιέρα των «16» του BCL προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ καθώς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Ζοάν Πλάθα. Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση, με την Ένωση να μην έχει νίκη μέσα στο 2024 ενώ έχει έξι ήττες στα επτά τελευταία της παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον Πλάθα παρότι οι δύο πλευρές δένονται με διετές συμβόλαιο, στην προσπάθειά του να σώζει ό,τι σώζεται. Το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι κινούνται ήδη για τον επόμενο. Και φαβορί για να τον διαδεχτεί φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Δέδας.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ τη σεζόν 2021-22, αλλά αποχώρησε για να ενταχθεί στο τιμ του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησε και στη Φενέρμπαχτσε. Ο Δέδας έφυγε με καλό τρόπο από την Ένωση και δεν έχει χαλάσει η σχέση του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Το όνομα του Δέδα δεν είναι το μοναδικό στη λίστα καθώς υπάρχει και αυτό του Ζούρου, ωστόσο ο πρώτος φαντάζει αυτή την στιγμή το φαβορί.

Sports in

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκαν παίκτες της Μαρσέιγ! (pic)

Παίκτες της Μαρσέιγ δέχτηκαν πυροβολισμούς από ληστές στην απόπειρα των τελευταίων να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024