Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Αυτό έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση να πηγαίνει ο Ολυμπιακός να παίξει με τόσο σημαντικές απουσίες στην έδρα της Ρεάλ και ο προπονητής της ισπανικής ομάδας να δείχνει πόσο πολύ σέβεται τον αντίπαλό του.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί αύριο βράδυ με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» να είναι εξαιρετικά δύσκολη, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά και την καλύτερη (μέχρι στιγμής) ομάδα της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται ν’ ανέβουν «βουνό» καθώς θα παίξουν χωρίς Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Γκος.

Σα να μην έφταναν δηλαδή τα προβλήματα στους ψηλούς, ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει να αντιμετωπίσει και το ενδεχόμενο απουσίας ενός γκαρντ.

Όπως και να ‘χουν πάντως τα πράγματα ένα είναι σίγουρο, οι πειραιώτες θα παλέψουν για τη νίκη στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης και θα δώσουν το 100% για να πετύχουν αυτό που φαντάζει με «θαύμα» υπό τις συνθήκες που περιγράψαμε.

Αυτό όμως που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ματέο ν’ αποθεώνει την ομάδα του λιμανιού.

Οι πειραιώτες έχουν κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων τους και ο κόουτς της «βασίλισσας» ξέρει πως ακόμα και με αυτές τις απουσίες δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένη τη νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση να πηγαίνει ο Ολυμπιακός να παίξει με τόσο σημαντικές απουσίες στην έδρα της Ρεάλ και ο προπονητής της ισπανικής ομάδας να δείχνει πόσο πολύ σέβεται τον αντίπαλό του.

Με βάση λοιπόν τις συγκεκριμένες απουσίες γεννάται ένα ερώτημα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το «κόλπο γκρόσο» στην ισπανική πρωτεύουσα ή με τις απουσίες αυτές μιλάμε για ένα χαμένο παιχνίδι πριν το τζάμπολ.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά επισημαίνοντας ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χαμένο παιχνίδι χωρίς να έχει παίξει. Αυτό λοιπόν ισχύει και για την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα» της Ευρώπης.

Όλοι βέβαια καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο έργο θα έχει η ομάδα του Πειραιά στην Μαδρίτη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την «μάχη» τους και ότι βγει.

Κι αυτό θα κάνουν γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία αυτής της ομάδας, πάνω σε αυτές τις «αρχές» έχει χτίσει την ομάδα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αυτό που είναι πάντως δεδομένο αφορά τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα, το παιχνίδι δηλαδή μετά την «μάχη» στην Ισπανία κι εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Εκεί η νίκη είναι «μονόδρομος» ακόμα κι αν οι πειραιώτες κληθούν να παίξουν με πέντε παίκτες όλους κι όλους.

Τώρα όμως στο πρόγραμμα υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ, από Παρασκευή θα γίνει η κουβέντα για την Άλμπα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όσοι βγουν στο παρκέ κόντρα στην Ρεάλ θα πρέπει να παίξουν και γι’ αυτούς που θα λείπουν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024