Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς τα social πρόδωσαν το πάρτι φοροδιαφυγής στον «χρυσό» γάμο Ελέτσι-Λεμονίδη

Πώς τα social πρόδωσαν το πάρτι φοροδιαφυγής στον «χρυσό» γάμο Ελέτσι-Λεμονίδη

Τι απαντούν στις κατηγορίες το ζευγάρι, αλλά και ο Τριαντάφυλλος - Πώς τους «έκαψαν» οι... αναρτήσεις - Ο έρωτας απ'το Instagram, το δαχτυλίδι των 13.500 ευρώ, ο «χρυσός» γάμος και το ταξίδι στο Μπαλί

Κάποτε τα social media βοηθούσαν στην προώθηση της εικόνας ανθρώπων, που πράγματι πετύχαιναν να γίνουν γνωστοί για την εκάστοτε ιδιότητά τους – χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Τώρα όμως τα social, έχουν περάσει σε μία νέα διάσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εκείνη που απλοί αλγόριθμοι μπορούν να δουν πίσω από την εικόνα και να «ξεσκεπάζουν» συχνά παράνομες οικονομικές δραστηριότητες. Εξίσου χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γάμος με fast track διαδιακασίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του γιατρού Νεκτάριου Λεμονίδη, αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Πώς «έμπλεξαν» με την ΑΑΔΕ – Ο ειδικός αλγόριθμος που τους «κάρωσε»

Η Ελίζαμπεθ συχνά-πυκνά έβγαινε σε εκπομπές και «διατυμπάνιζε» τα ιλλιγιώδη ποσά που είχε ξοδέψει το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα. Αρχικά το δαχτυλίδα των 13.500 ευρώ, μετά η αποκάλυψη του συνολικού κόστους για τη διοργάνωση του γάμου τους γύρω στις 50.000 ευρώ, και η εμφάνιση στην εκκλησία με Ferrari. Ο «χρυσός» γάμος έγινε στις 9 Δεκεμβρίου του 2023, αλλά η ευτυχισμένη περίοδος κράτησε κάτι λιγότερο από δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η ΑΑΔΕ.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες, ο ειδικός αλγόριθμος της ΑΑΔΕ χτύπησε «καμπανάκι» και οι ελεγκτές της ερεύνησαν και εντόπισαν μία περίπτωση πολύ μεγάλης υπόθεσης φοροδιαφυγής, αξιοποιώντας πληροφορίες που διοχετεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η περίπτωση δεν ήταν άλλη από τον πολυσυζητημένο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη.

Το δαχτυλίδι των 13.500 ευρώ, ο «χρυσός» γάμος και η εντυπωσιακή άφιξη στην εκκλησία με Ferrari

Θυμίζεται ότι η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και οργανώθηκε με κάθε πολυτέλεια, γεμίζοντας με αναρτήσεις το Διαδίκτυο. Η προβολή του ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ, που σκανάρει τα social media. Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν έναν τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης, που ακολούθησε.

Ο Τριαντάφυλλος για το ανύπρακτο τιμολόγιο: «Είναι δικαίωμα μού να τραγουδάω αφιλοκερδώς»

Μεταξύ των συντελεστών που έπεσαν στη «φάκα» ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο οποίος έσπευσε να έσπευσε να δικαιολογήσει την μη υποβολή του τιμολογίου για τη συγκεκριμένη μέρα από την εμφάνισή του στη γαμήλια δεξίωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής: «Είναι δικαίωμά μου να τραγουδάω αφιλοκερδώς».

«Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor εκεί ήμασταν με την Ελίζαμπεθ πολύ κοντά, ήμασταν φιλαράκια και μου έλεγε ‘θέλω να παντρευτώ’. Κι εγώ της είπα ότι αφού το θέλεις τόσο πολύ, όταν βγούμε από το παιχνίδι εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Τραγούδησα μόνο 25 – 30 λεπτά γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που εμφανίζομαι. Είναι δικαίωμα μού να τραγουδάω αφιλοκερδώς. Εμένα η ΑΑΔΕ δεν μου έκανε έλεγχο».

Καταλήγοντας ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Είμαι κύριος σε όλα και θέλω να σέβομαι την δουλειά των άλλων».

Τι απαντούν στις κατηγορίες φοροδιαφυγής Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης

Την ίδια ώρα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρει ότι η συμφωνία που είχε κάνει με τους συντελεστές, που βοήθησαν να γίνει η δεξίωση του γάμου της όπως την ονειρευόταν, ήταν να διαφημιστούν μέσα από τα social media.

«Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου».

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση» λέει η ίδια η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Λεμονίδης σημειώνει: «Δεν έχω καμία πληροφόρηση για κάποιο οικονομικό έλεγχο το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση από αρμόδια υπηρεσία».

Ταυτόχρονα χαρακτηρίζει τον σύζυγό της ως οικονομικά «large και κιμπάρη» λέγοντας πως «δεν κάνουμε παζάρια».

Οι «ομοιότητες» των συντελεστών

Στο «μικροσκόπιο» της εφορίας για τη δεξίωση του γάμου έχει μπει η εταιρία νυφικών, το κτήμα, το ζαχαροπλαστείο που επιμελήθηκε τα γλυκά και τη γαμήλια τούρτα, κομμωτήριο, η επιχείρηση μακιγιάζ που ανέλαβε τη νύφη, ανθοπωλείο και κοσμηματοπωλείο, το πρόσωπο που σχεδίασε τον γάμο, οι φωτογράφοι, οι μουσικοί, ο dj και οι διακοσμητές.

Σχεδόν όλοι οι συντελεστές της δεξίωσης έχουν αναρτήσεις στα social media από πολυτελείς δεξιώσεις, εμφανίζουν χαμηλά ετήσια εισοδήματα και παρουσιάζουν μεγάλες ζημιές. Οι περισσότεροι συντελεστές του χλιδάτου γάμου έχουν ήδη λάβει τα σημειώματα έναρξης του φορολογικού ελέγχου, καθώς όπως προκύπτει δεν έχουν εκδώσει παραστατικό για τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά:

Έτσι, έβαλαν στο μικροσκόπιο και βρήκαν στη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ τα παρακάτω:

·         Ο γνωστός τραγουδιστής, που τραγούδησε στο party του γάμου, δεν διαβίβασε μέσω του myDATA τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Επιπλέον, βρέθηκε, τα προηγούμενα χρόνια να δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 10.000 ευρώ, όταν, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, υπάρχει πλήθος εμφανίσεών του σε νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν έναν τους συντελεστές του γάμου

·         Το πρόσωπο που ανέλαβε το σχεδιασμό του γάμου (wedding planner) – που αυτοπροβάλλεται ως planner επωνύμων και ότι συμμετέχει σε εταιρεία που οργανώνει γαμήλιες δεξιώσεις και βαπτίσεις, δεν συμμετέχει φορολογικά σε κάποια επιχείρηση, ούτε έχει κάνει έναρξη δραστηριότητας μέσω ατομικής επιχείρησης. Ουσιαστικά, λειτουργεί επαγγελματικά μέσω της επιχείρησης συγγενικού προσώπου, το αντικείμενο δραστηριότητας της οποίας έχει να κάνει με την διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων. Πάντως, δεν φαίνεται να έχει εκδοθεί παραστατικό για τις υπηρεσίες σχεδιασμού της γαμήλιας δεξίωσης. Το εν λόγω πρόσωπο δεν δηλώνει καθόλου έσοδα, ούτε από μισθωτές υπηρεσίες. Το συγγενικό πρόσωπο δήλωσε ακαθάριστα έσοδα 20.000 για το 2022.

πηγή: instagram.com/elizabethelechi_/

·         Η εταιρεία νυφικών δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τα ρούχα, που έφτιαξε. Για το διάστημα που έγινε ο γάμος, προκύπτει έκδοση δέκα αποδείξεων, μέσου ποσού 300 ευρώ, αξία που γενικά απέχει μακράν και από αυτή μιας ημερήσιας ενοικίασης. H ίδια εικόνα (μάλιστα με ακόμη μικρότερα μέσα μεγέθη) επικρατεί για το σύνολο του έτους, τη στιγμή που από την σελίδα της στο facebook προκύπτει η παροχή ενδυμάτων σε πλήθος γάμων και βαπτίσεων με εμφανώς διαφορετικό προϋπολογισμό. H επιχείρηση έχει συσσωρευμένες ζημιές άνω των 160.000 ευρώ, από το 2018 και μετά.

·         Το κτήμα, που έγινε ο γάμος, έχει εκδώσει ένα παραστατικό ύψους 3.000 ευρώ την ημερομηνία τέλεσης του γάμου. Από το 2019, που έκανε έναρξη η επιχείρηση, έχει συσσωρεύσει ζημιές άνω των 200.000€ (κάθε της χρήση είναι ζημιογόνος). Εμφανίζεται να ενοικιάζει ακίνητο, με ετήσιο μίσθωμα που ξεπερνά τις 55.000 ευρώ.

·         Η ατομική επιχείρηση παρασκευής της γαμήλιας τούρτας φαίνεται να εξέδωσε ένα παραστατικό 1.000€, που, λόγω ημερομηνίας έκδοσης, είναι ενδεχόμενο να σχετίζεται με το γάμο. Ωστόσο, πρόκειται για επιχείρηση παρασκευής cupcakes και ιδιαίτερα εντυπωσιακών/θεματικών γλυκών και τουρτών για γενέθλια, γάμους και βαπτίσεις, που παρά την έντονη αναγνωρισιμότητα της μέσω της παρουσίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει εμφανίσει ποτέ κέρδη από τη λειτουργία της και μετά, αλλά αντιθέτως συσσωρεύει ζημιές, άνω των 300.000 ευρώ. Σε κάθε φορολογική δήλωση εισοδήματός της από το 2019 και μετά, για να δικαιολογηθούν οι δαπάνες του φυσικού προσώπου, είτε έχει συμπληρωθεί ο κωδικός της ανάλωσης κεφαλαίου, είτε ο κωδικός της πώλησης περιουσιακών στοιχείων / λήψης δανείων, είτε και οι δύο μαζί.

·         Η επιχείρηση, που παρείχε τα σερβίτσια της δεξίωσης, δεν έχει ταμειακή, ούτε διαβιβάζει στοιχεία μέσω myDΑΤΑ. Δεν προκύπτει λοιπόν η διαβίβαση κάποιου παραστατικού που να σχετίζεται με την γαμήλια δεξίωση. Για το 2022 εμφάνισε τζίρο κάτω των 6.000 ευρώ και ζημιά περίπου 9.000 ευρώ, τη στιγμή που από τη σελίδα της επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκύπτει ότι έχει αναλάβει το υψηλής αισθητικής «art de la table» σε πλήθος δεξιώσεων.

πηγή: instagram.com/elizabethelechi_/

·         Το κομμωτήριο, που επιμελήθηκε το χτένισμα της νύφης, δεν έχει φορολογικό μηχανισμό. Από το MyDATΑ, προκύπτουν μόνο κάποια τιμολόγια προς επιχειρήσεις, άρα και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν ενδείξεις τιμολόγησης των υπηρεσιών, που παρασχέθηκαν στην νύφη. Οι ιστοσελίδες που διατηρεί η επιχείρηση στα social media περιέχουν πλήθος από χτενίσματα γάμων, που έχει αναλάβει η επιχείρηση. Οι φορολογικές της δηλώσεις, κατά την τελευταία τριετία, δεν εμφανίζουν έσοδα.

·         Η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε το μακιγιάζ της νύφης δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τις υπηρεσίες της. Διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα, από την οποία προκύπτει μια τελείως άλλη εικόνα για το πραγματικό ύψος των εσόδων της, ενώ από την σελίδα της στο Instagram προκύπτουν πάρα πολλές δουλειές που έχει αναλάβει στο παρελθόν. Στην προσωπική της σελίδα εμφανίζει δείγματα δουλειάς της από 15 γάμους (έχουν τελεστεί κυρίως εκτός Αθηνών – Μύκονο, Πάρο, Costa Navarino, Πόρτο Χέλι), στους οποίους κλήθηκε να παράσχει υπηρεσίες μακιγιάζ. Γενικώς, φαίνεται να ασχολείται αποκλειστικά με υψηλού προϋπολογισμού γάμους / events, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ύψος των δηλούμενων εισοδημάτων της. Χαρακτηριστικά, το 2022, δήλωσε ακαθάριστα έσοδα (τζίρο) λίγο παραπάνω από 8.000 ευρώ.

·         Από το ανθοπωλείο έχει εκδοθεί ένα παραστατικό 490€ που ίσως σχετίζεται με το γάμο, λόγω ημερομηνίας. Η επιχείρηση δήλωσε ακαθάριστα έσοδα 239.000€ τo 2022, με ζημιές χρήσης λίγο κάτω από τα 10.000€. Παράλληλα όμως κατέχει περί τα 10 φορτηγά αυτοκίνητα πολύ μεγάλου κυβισμού τα οποία προφανώς χρησιμοποιεί σε παραλαβές και διανομές. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διατηρεί επίσης προσωπική ιστοσελίδα στην οποία και φαίνεται το εξεζητημένο ύφος των ανθοστολισμών του και η εμπλοκή του σε γάμους που διεξάγονται σε προορισμούς ‘πολυτελείας’, κάτι που γίνεται ακόμη πιο εμφανές από την επίσκεψη στη σελίδα του στο Instagram. Οι φορολογικές δηλώσεις, που υπέβαλε την τελευταία τριετία, πρακτικά στερούνται εσόδων.

πηγή: instagram.com/elizabethelechi_/

·         Tο κοσμηματοπωλείο, από το οποίο αγοράστηκε το γαμήλιο δαχτυλίδι, δεν διαβιβάζει στοιχεία πώλησης, ούτε μέσω eSend, αλλά ούτε και μέσω myDΑΤΑ. Συνεπώς, δεν εντοπίστηκε παραστατικό για το δαχτυλίδι, το οποίο φέρεται να ήταν μεγάλης αξίας. Το συνολικό άθροισμα των ακαθαρίστων εσόδων της επιχείρησης από το 2017 και μετά είναι περίπου 3.000€ και προφανώς οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη πρακτικά στερούνται εσόδων. Ωστόσο, από τη σελίδα του ιδιοκτήτη στο Instagram προκύπτει η πώληση πολλών κοσμημάτων και μεταχειρισμένων Rolex.

·         Η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε τη φωτογράφηση δεν χρησιμοποιεί ταμειακή και από το myDΑΤΑ δεν προκύπτει διαβίβαση παραστατικού παροχής υπηρεσιών για τις υπηρεσίες φωτογράφισης, που πρόσφερε στον γάμο. Στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, η οποία έχει βραβευθεί για την ποιότητα της δουλειάς της, υπάρχει πλήθος φωτογραφιών από δεξιώσεις τις οποίες έχει καλύψει, με εξαιρετικά επαγγελματικό ύφος. Τα ακαθάριστα έσοδα που δηλώνει από το 2017 και μετά κυμαίνονται μεταξύ 8.500 και 11.000 περίπου. Στη δήλωση του 2022, προκειμένου να δικαιολογήσει την αγορά ακινήτου περίπου 200.000€, συμπλήρωσε ποσό ανάλωσης κεφαλαίου μεγαλύτερο από αυτό που προκύπτει από  το αρχείο της ΑΑΔΕ.

·         Ο μουσικός, που έπαιξε στο party, έχει κάνει έναρξη το 2021 και από τις προσωπικές του σελίδες στο facebook φαίνεται ότι έχει εμφανιστεί σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων και συναυλιών. Αθροιστικά, τα έσοδα της ατομικής επιχείρησης για το 2021 και 2022 είναι λίγο κάτω των 7.000€, με αθροιστικό αποτέλεσμα ζημία περί τα 6.000€. Δηλώνει επίσης περίπου 15.000€ (αθροιστικά και για τα δυο παραπάνω έτη) ως εισόδημα από μισθωτή εργασία. Από τα διαβιβασθέντα στοιχεία στο myDΑΤΑ δεν προκύπτει η έκδοση παραστατικού για την παρουσία του στον γάμο.

·         Ο DJ του γάμου έχει κάνει διακοπή της ατομικής του επιχείρησης από τ0 2011 και δεν συμμετέχει σε κάποια εταιρεία. Παρά το ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ως dj σε πλήθος εκδηλώσεων, τα δηλούμενα εισοδήματά του από μισθωτή εργασία για το 2022 και το 2021 είναι λίγο άνω των 3.000€, ενώ για το 2020 και 2019 είναι κάτω των 2.000€.

·         Το πρόσωπο, που διακόσμησε με μπαλόνια τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, εμφανίζεται ως υπεύθυνο επιχείρησης, η οποία λειτουργεί υπό άγνωστο φορολογικό καθεστώς, ενώ το πρόσωπο ούτε είναι επιτηδευματίας, ούτε συμμετέχει σε κάποια εταιρεία. Δεν δηλώνει εισοδήματα, παρά το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από χώρους, τη διακόσμηση των οποίων φαίνεται να έχει επιμεληθεί.

·         Η ατομική επιχείρηση δημοσίων σχέσεων που ανέλαβε την προβολή του γάμου δεν προέκυψε να διαβίβασε παραστατικό προς το ζευγάρι για τις υπηρεσίες της.

Συμπερασματικά, μετά τις ψηφιακές διασταυρώσεις, η φορολογική εικόνα όλων των συντελεστών ήταν πάνω κάτω η ίδια: Σχεδόν όλοι έχουν πολλές αναρτήσεις από τις κάθε είδους πολυτελείς δεξιώσεις στις οποίες έχουν συμμετάσχει επαγγελματικά, αλλά είτε εμφανίζουν πολύ χαμηλά ετήσια εισοδήματα, είτε εμφανίζουν μεγάλες ζημιές. Σχεδόν για κανέναν από τους συντελεστές δεν προέκυψε η έκδοση παραστατικού για τις υπηρεσίες του στο γάμο.

Όλοι οι παραπάνω συντελεστές του γάμου έχουν ήδη λάβει τα σημειώματα έναρξης του φορολογικού ελέγχου.

Ο γάμος τέσσερις μήνες μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα από το Ιnstagram

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου και ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του κτήματος. Τη νύφη συνόδεψε ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει 6 αδέρφια, όμως μόνο η αδερφή της κατάφερε να παραστεί, καθώς τα υπόλοιπα ζουν στο εξωτερικό.


Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από τέσσερις μήνες μέσω διαδικτύου, συγκέντρωσε αμέσως την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου. «Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε πει στο η πρώην παίκτρια του ριάλιτι. Στη δεξίωση που ακολούθησε, ο Τριαντάφυλλος ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων και του ζευγαριού.

Στο Μπαλί για το ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κάνοντας δηλώσεις, σε πρόσφατη συνέντευξη, μίλησε για τον γάμο τους και το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τον αγαπημένο της είπε: «Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι για έναν άντρα. Γενικά, είμαι πολύ δύσκολη. Ο Νεκτάριος, ο γιατρός μου, μου έκανε αυτό το κλικ. Ήταν έρωτας από το Ιnstagram. Ήξερε τα πάντα για μένα και στην αρχή, ήταν λίγο spooky. Αυτό που παρατηρώ μέρα με τη μέρα είναι πως είναι πιο τρελός από μένα και δεν το περίμενα ότι υπάρχει κάποιος πιο τρελός», εξήγησε.

Όσο για τα μηνύματα που δέχεται στα social media, δήλωσε: «Απαξιώ για τα σχόλια. Στέλνουν μηνύματα στο Ιnstagram και στον Νεκτάριο, γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν. Μια κοπελίτσα πριν από λίγο, μου έστειλε σε ποιο νοσοκομείο είναι ο άντρας μου για να πάει. Την έκανα μπλοκ».

Πρόσθεσε επίσης: «Με γοήτευσε ότι είναι σταθερός, οικογενειάρχης, ότι θέλει να κάνουμε παιδιά. Είμαι 40 χρονών και το λέω και το φωνάζω. Εννοείται ότι είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να γίνω μαμά».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024