Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μετά τον γάμο ο Νεκτάριος το παίζει τζόβενο στο Instagram»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μετά τον γάμο ο Νεκτάριος το παίζει τζόβενο στο Instagram»

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο διανύουν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, σε μια υπέρλαμπρη τελετή. Το αγαπημένο ζευγάρι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε κατευθείαν. Ωστόσο, τράβηξαν και οι δυο τους την προσοχή των ΜΜΕ λόγω των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου.

Την Κυριακή (24/12) η εκπομπή «Γεια σου» μπήκε στην κουζίνα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, και «παρακολούθησε» την πρώην Survivor να φτιάχνει μελομακάρονα χωρίς γλουτένη, καθώς, όπως είπε η ίδια, ο σύζυγός της πρέπει να αδυνατίσει. «Ποια μαγειρεύει καλύτερα από μένα αγάπη μου;» του είπε η Ελίζαμπεθ στον σύζυγό της.

Τι εκκνευρίζει την Ελίζαμπεθ;

«Αυτό που με εκνευρίζει στον Νεκτάριο είναι ότι όλα πρέπει να του τα λέω εγώ. Θέλω κάποιες στιγμές να παίρνει και μια πρωτοβουλία. Θα ήθελα να μου φέρει μια μέρα πρωινό στο κρεβάτι!» δήλωσε, επίσης, με τον Νεκτάριο να της απαντά όλο νόημα: «Όταν παίρνω πρωτοβουλία στα δώρα, σ’ αρέσει όμως».

«Μετά τον γάμο, επειδή δέχτηκε πολλά αιτήματα από γυναίκες στο Instagram, το παίζει λίγο τζόβενο. Ότι “εντάξει μωρό μου, βλέπεις τώρα, υπάρχουν τόσες κοπέλες”», είπε σε άλλο σημείο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, η ίδια δήλωσε: «Είμαι έτοιμη να γίνω μανούλα. Ευελπιστώ το 2024 να γίνω διπλή ή τριπλή». «Θα ήταν ένα πολύ ευτυχές γεγονός για εμένα», απάντησε ο σύζυγός της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024