Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί τα πάντα: Φόρεσε παλτό από 7 χιλιάδες αληθινά πέταλα τριαντάφυλλου

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί τα πάντα: Φόρεσε παλτό από 7 χιλιάδες αληθινά πέταλα τριαντάφυλλου

Έφτασε το στιλ σε άλλο επίπεδο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μας style icon, αφού κάθε της εμφάνιση είναι ένα look προς αντιγραφή από τις λάτρεις του στιλ. Με ιδιαίτερο, προσωπικό γούστο, που με τα χρόνια έχει εξελιχθεί χωρίς να ακουπά τα όρια του basic, η Τζένιφερ Λόπεζ συνδυάζει κομμάτια ρούχων που διαθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά.

Με δεδομένο το ιδιαίτερο στιλ της, η 54χρονη σταρ εμφανίστηκε στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ Υψηλής Ραπτικής του οίκου Schiaparelli για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 με σύνολο που δημιούργησε ειδικά για εκείνη ο σχεδιαστής Daniel Roseberry.

Παλτό με πέταλα τριαντάφυλλου

Σύμφωνα και με όσα έγραψε η ίδια σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το jacket της με τα 7 χιλιάδες πέταλα κατάφερε να παραμείνει σε καλή κατάσταση χάρη στο ζαχαρόνερο μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί.

Στην πλάτη του παλτό υπήρχε ένας κεντημένος ήλιος με ασημένια κλωστή, μία τεχνική πραγματικά πολύ δύσκολη, η οποία απογείωσε το ρούχο της Lopez. Από μέσα η τραγουδίστρια και ηθοποιός φορούσε ένα κολλητό μαύρο παντελόνι – καλσόν, μία λευκή μπλούζα με πλεκτή λεπτομέρεια, μία κρεμ ζώνη και ένα ζευγάρι γόβες με το χαρακτηριστικό χρυσό σύμβολο του οίκου, την κλειδαρότρυπα.

Το στιλ της ολοκλήρωσε με ένα εκκεντρικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μία τσάντα Schiaparelli.

Τολμά τις αλλαγές

Να επισημάνουμε ότι η σταρ έκοψε τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ, το οποίο φυσικά της ταιριάζει υπέροχα. Στην πασαρέλα εμφανίστηκε με wet look, που αναδείκνυε ιδιαίτερα τις γωνίες του προσώπου της.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024