Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αλήθεια πίσω από τα καβγαδάκια Τζένιφερ Λόπεζ με Μπεν Άφλεκ

Η αλήθεια πίσω από τα καβγαδάκια Τζένιφερ Λόπεζ με Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές να έχουν έντονες στιγμές ανάμεσά τους, με τα πλάνα τους να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, η προσοχή στρέφεται αυτομάτως πάνω τους.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει τα καβγαδάκια ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Δεν καταστρέφει με κανέναν τρόπο τη σχέση τους, είναι πραγματικά καλά μεταξύ τους

Οι φαινομενικά τεταμένες στιγμές τους, σύμφωνα με τη MailOnline, φέρονται να οφείλονται στο γεγονός πως ο Μπεν Άφλεκ θα προτιμούσε περισσότερη ιδιωτικότητα, ενώ η σύζυγός του αγαπά να φωτογραφίζεται.

Ο 51χρονος ηθοποιός έχει εδώ και καιρό τεταμένη σχέση με τους παπαράτσι ενώ εμφανίζεται συχνά απογοητευμένος.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέμεινε ότι ο σύζυγός της είναι ευτυχισμένος όταν ρωτήθηκε για τα στιγμιότυπα από τις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Κυριακής.

«Ο Μπεν Άφλεκ είναι ευτυχισμένος»

«Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ τα πάνε πολύ καλά. Πολλές φορές βλέπουμε τον Μπεν Άφλεκ αναστατωμένο. Είναι επειδή μισεί τους παπαράτσι που τους ακολουθούν παντού με την Τζένιφερ» ξεκαθάρισε πηγή που μίλησε στη MailOnline.

«Στον Μπεν δεν αρέσουν οι φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί ή να τον τραβάνε στις ιδιωτικές στιγμές τους. Ξέρει ότι η Τζένιφερ το λατρεύει και έτσι έρχονται σε αντιπαράθεση ενώ λίγο αργότερα τα ξαναβρίσκουν και είναι ευτυχισμένοι. Δεν καταστρέφει με κανέναν τρόπο τη σχέση τους, είναι πραγματικά καλά μεταξύ τους», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ και απάντησε σχετικά στο Entertainment Tonight. «Ο Μπεν τα πάει καλά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον Μπεν. Είναι καλά. Είναι ευτυχισμένος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Λόπεζ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024