Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στιγμές έντασης για Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Στιγμές έντασης για Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις στιγμές έντασης ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις στιγμές έντασης ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ που θα γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά στον αγαπημένο τους προορισμό St Barts.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκαν να έχουν μια έντονη συζήτηση ενώ διάλεγαν ακριβά κοσμήματα στο ταξίδι τους.

Το λαμπερό ζευγάρι μετά από λίγη ώρα συμφιλιώθηκε, με την Τζένιφερ Λόπεζ να αγκαλιάζει τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και να ποζάρουν για μια σειρά από selfies πριν τελικά ανταλλάξουν φιλιά.

Ενώ ο Μπεν Άφλεκ βοηθούσε τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ να δοκιμάσει μια ποικιλία από πολύτιμα κοσμήματα, κάποια στιγμή έγινε εμφανής ο εκνευρισμός του.

Συμφιλίωση μετά την ένταση

Το λαμπερό ζευγάρι μετά από λίγη ώρα συμφιλιώθηκε, με την Τζένιφερ Λόπεζ να αγκαλιάζει τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και να ποζάρουν για μια σειρά από selfies πριν τελικά ανταλλάξουν φιλιά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο φακός, δοκίμασε ένα κολιέ και σκουλαρίκια, με τον Μπεν Άφλεκ να τη φωτογραφίζει ενώ τα φορούσε.

Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια φαινόταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με ένα εντυπωσιακό κολιέ σε στυλ choker από τη συλλογή κοσμημάτων Cinemagia, ζητώντας από τον Μπεν Άφλεκ να την απαθανατίσει καθώς το πρόβαρε πάνω της.

Ήταν την προηγούμενη μέρα που το ζευγάρι είχε επιδοθεί σε shopping therapy στη Gustavia. Οι δυο τους πέρασαν τις γιορτές μαζί με φίλους και την οικογένειά τους.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024