Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Back up, b@@@»: Η Τζένιφερ Λόπεζ βγάζει νύχια για τον Μπεν Άφλεκ

«Back up, b@@@»: Η Τζένιφερ Λόπεζ βγάζει νύχια για τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν άργησε να αντιδράσει στα σχόλια θαυμασμού από μια παρέα γυναικών για τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala, η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκε να… βγάζει νύχια για τον Μπεν Άφλεκ.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έξοδό τους για δείπνο στο The Ivy. Όταν βγήκαν από το εστιατόριο, ο Μπεν Άφλεκ άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ.

Πηγαίνοντας στη θέση του οδηγού, ο Μπεν Άφλεκ έγινε αποδέκτης θαυμασμού από μια παρέα γυναικών που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο.

Η αντίδραση από την Τζένιφερ Λόπεζ, που καταγράφηκε από τις κάμερες του TMZ, ήταν αστραπιαία φωνάζοντας «back up, b@@@».

Μπορεί να μην την άκουσαν εκείνη τη στιγμή, αλλά με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα από τα σκανδαλοθηρικά site, θα το έχουν πλέον μάθει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει πιο όμορφα από ποτέ

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που η Τζένιφερ Λόπεζ μιλούσε με θαυμασμό και αγάπη για τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και πώς την έχει κάνει να πιστεύει στον εαυτό της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, σε πρόσφατη συνέντευξή της που έδωσε στη «Vogue», εκπέμπει το επίπεδο ευτυχίας στο οποίο βρίσκεται αυτή την εποχή, με κάθε τρόπο.

Πιο ενθουσιώδης από ποτέ, δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

Όπως αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό στην εν λόγω συνέντευξη η επίσης σταρ τόσο στη σκηνή όσο και στη ζωή, «ο σύζυγός μου καταλαβαίνει τα θετικά μου πλεονεκτήματα και ξέρει την αξία μου».
«Νιώθω πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφα από ποτέ σε σχέση με το τι έχω νιώσει ποτέ για κάποιον άλλον μέχρι τώρα».

Η ίδια πιο ισορροπημένη από ποτέ με τον ίδιον της τον εαυτό, αναφέρει πλήρως απενοχοποιημένα ότι βρίσκεται σε ένα στάδιο της ζωής της κατά το οποίο αγαπάει κάθε μέρος του εαυτού της, χωρίς να απολογείται.

Ενδεχομένως, δεν μπορεί να φανταστεί ποτέ κανείς ότι μια προσωπικότητα τόσο δυναμική, διεκδικητική και δραστήρια, όπως αυτή της Τζένιφερ Λόπερ, δεν έχει ξαναβρεθεί άλλη φορά σ’ αυτή τη θέση να νιώθει τόσο ικανοποιημένη κι ευτυχισμένη με τη ζωή της.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024