Παράπονα από τον Μπαρτζώκα: «Ο Παναθηναϊκός έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα φάουλ με τα οποία χρεώθηκαν οι δύο ομάδες και στις βολές που εκτέλεσαν.
Δήλωση με νόημα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο φινάλε του ματς για το ακατανόητο της βραδιάς στο ΟΑΚΑ. Για το γεγονός ότι ένα ματς που κρίθηκε στον πόντο και είχε τόσες πολλές επαφές στο παρκέ οδήγησε τον Παναθηναϊκό 31 φορές στις βολές και τον Ολυμπιακό μόλις 14.
«Μου προκαλεί εντύπωση ότι σε ένα παιχνίδι τέτοιο, με τόσες πολλές επαφές, με φιζικάλιτι, ο Παναθηναϊκός έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14», ανέφερε.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός το οδήγησε αν δεν κάνω λάθος σε όλο το σαραντάλεπτο, έπαιξε με αυτοπεποίθηση, σκόραρε πολύ από την αρχή, δύσκολα αλλά αποφασιστικά καλάθια. Εμείς ισορροπήσαμε δυο-τρεις φορές και είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε αν ο Γουίλιαμς-Γκος έβαζε το καλάθι και είχε και τη βολή. Η απουσία του Φαλ είναι πολύ σημαντική, χτύπησε κι ο Μιλουτίνοβ, βγήκε με πέντε φάουλ κι ο Πετρούσεφ οπότε παίξαμε αδόκιμα. Επιλέξαμε μια διαφορετική άμυνα που μας έδωσε πράγματα.
Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Μου προκαλεί εντύπωση ότι σε ένα παιχνίδι τέτοιο, με τόσες πολλές επαφές, με φιζικάλιτι, ο Παναθηναϊκός έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14. Θα πρέπει να αναλύσουμε το video, να δούμε τι θα κάνουμε καλύτερα, να μην κάνουμε τόσα φάουλ, ίσως να οδηγούμε τον αντίπαλο σε περισσότερα γιατί αυτή η διαφορά ήταν καθοριστική. Δεν μπορώ να κρατάω ό,τι με συμφέρει, αυτή τη στιγμή έχουμε σοβαρά θέματα, οι δύο ψηλοί μας είναι τραυματίες.
Η EuroLeague είναι αδυσώπητη, είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε κερδίσει πάρα πολλές φορές εδώ πέρα τα τελευταία χρόνια. Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες απόψε, υπήρχαν κάποιοι που υστέρησαν χωρίς να θέλω να τους κατηγορήσω. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει, πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες σε καλή βραδιά. Ήμουν σαφής για τα φάουλ και για τις βολές. Παρόλο που γράφετε συνέχεια ότι δεν το πάω καλά με τις συνεντεύξεις, τα ελληνικά μου είναι πάρα πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Ναν, ήταν μία σημαντική μεταγραφή που τους έδωσε ώθηση, αλλά είναι δυνατός σε όλες τις θέσεις».
- Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Η Παρτιζάν «τρόλαρε» τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν απλώς μία προπόνηση» (pic)
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
- Οι Γουίζαρντς απολογήθηκαν για το κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο: Έκαναν οπαδό τους να πιστέψει ότι κέρδισε 100.000 δολάρια (vids)
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442