Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία μας στο τέλος, αν έβαζε το γκολ-φάουλ ο Γουίλιαμς-Γκος»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία μας στο τέλος, αν έβαζε το γκολ-φάουλ ο Γουίλιαμς-Γκος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο χαμένο λέι απ του Γουίλιαμς Γκος στα τελευταία δευτερόλεπτα…

Ο Ολυμπιακός άγγιξε μια επική ανατροπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν κατάφερε να πετύχει το κρίσιμο λέι απ στα τελευταία δευτερόλεπτα και οι Ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Στη φάση του Αμερικανού γκαρντ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Πράσινους.

Οσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είχαμε την ευκαιρία μας στο τέλος, αν έβαζε το γκολ-φάουλ ο Γουίλιαμς-Γκος. Κάναμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια, πήγαμε σε αδόκιμα σχήματα λόγω των προβλημάτων μας.

Αν δεν είχαμε απουσίες θα βάζαμε περισσότερη πίεση στον Παναθηναϊκό. Προφανώς κρίθηκε η πρώτη θέση ακόμα κι αν κερδίζαμε. Θα έχουμε όμως την ευκαιρία μας στη συνέχεια. Θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για το πρωτάθλημα».

Αταμάν: «Μας μπέρδεψε ο Ολυμπιακός στο τέλος»

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε: «Για 35 λεπτά παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ και κυριαρχήσαμε. Στα 5 τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός έπαιξε στο 5 με τον Παπανικολάου και στο 4 με τον Πίτερς. Έπαιξε άλλο μπάσκετ, μας μπέρδεψε και κάναμε λάθη. Ρισκάραμε, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε.

Μετά από δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχαμε ξανά μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Για δεύτερη φορά κερδίσαμε τον Ολυμπιακό που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Και μάλιστα χωρίς τον Σλούκα που τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ήταν σημαντικό για τους οπαδούς μας, αλλά τώρα τελείωσε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα και την Μακάμπι. Στο πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024