Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

Η προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για έως και δύο εβδομάδες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για έως και ένα δεκαπενθήμερο. Αφού πάρει εξιτήριο, η Κέιτ Μίντλετον θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι της στο Windsor.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει προειδοποιηθεί σχετικά με την ανάρρωσή της στο σπίτι της. Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Η 42χρονη αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο και μόλις πάρει εξιτήριο θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στο Adelaide Cottage. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με την Express, μετακόμισαν στο Adelaide Cottage το 2022.

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε πως το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων τους δεν είναι το ιδανικό μέρος για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

«Θα μείνει στο νοσοκομείο για έως και δύο εβδομάδες καθώς βελτιώνεται και ελπίζω να το κάνει πολύ γρήγορα.

Αφού αναρρώσει πλήρως αρχικά θα αναρρώσει στο Windsor στο Adelaide Cottage, όπου έχουν ένα σπίτι στον κήπο. Θα μείνουν εκεί νομίζω επειδή τα παιδιά είναι στο σχολείο και θα θέλει να είναι κοντά στα παιδιά της», σημείωσε ο βασιλικός ανταποκριτής Michael Cole στο GB News σύμφωνα με τη βρετανική Express.

«Δεν είναι ένα απολύτως ιδανικό μέρος»

«Δεν είναι ένα απολύτως ιδανικό μέρος. Πρώην ενοικιαστής του Adelaide Cottage ήταν η κυρία Rosemary Townsend, σύζυγος του Group Captain Peter Townsend, ο οποίος είχε έναν διάσημο δεσμό με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Και έγραψε στα απομνημονεύματά της ότι ήταν το πιο κρύο μέρος που είχε συναντήσει ποτέ στη ζωή της. Οπότε ίσως δεν είναι το ιδανικό μέρος για να αρχίσουμε να νιώθουμε καλύτερα, ειδικά σε αυτόν τον πολύ κρύο χειμώνα που απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή».

Το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωση την Τετάρτη πως η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι η μητέρα τριών παιδιών δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα παρά μόνο μετά το Πάσχα.

Αν και ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις δεν έχουν επισκεφθεί ακόμα τη μητέρα της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη να επισκέπτεται τη σύζυγό του την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου.

Με την πριγκίπισσα Κέιτ να θέλει να διατηρήσει την αίσθηση της κανονικότητας για τα τρία τους παιδιά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παίρνει επίσης λίγο χρόνο από τα βασιλικά του καθήκοντα για να τα φροντίζει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θέλει επίσης να συνεχίσει να εξασφαλίζει την κανονικότητα για τα τρία τους παιδιά. Το παλάτι δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για την υγεία της Κέιτ, παρά μόνο ότι η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχής.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024