Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον - Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον – Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι τιμήθηκε ως Ζωντανός Θρύλος της Αεροπορίας σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Μπέβερλι Χιλς.

Ως ζωντανός θρύλος της Αεροπορίας σε τελετή στο Μπέβερλι Χιλς τιμήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι τιμήθηκε για τη δουλειά του ως πιλότος στον βρετανικό στρατό και τώρα αναγνωρίστηκε δίπλα στους Buzz Aldrin, Jeff Bezos, Tom Cruise και Neil Armstrong.

Έχει αφιερώσει τη ζωή του σε σκοπούς με τους οποίους είναι παθιασμένος

Η βραδινή του έξοδος την Παρασκευή σηματοδοτεί την πρώτη του εμφάνισή από τότε που η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε το δικό του πρόβλημα υγείας με διευρυμένο προστάτη.

Ο πρίγκιπας Χάρι, που δεν είχε στο πλευρό του τη Μέγκαν Μαρκλ, εμφανίστηκε λαμπερός και χαμογελαστός στην εκδήλωση που είχε για οικοδεσπότη τον πρεσβευτή της Αεροπορίας Τζον Τραβόλτα.

Ο δούκας του Σάσεξ ολοκλήρωσε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες εκπαιδευτικές αποστολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Αυστραλία.

Υπηρέτησε για 10 χρόνια στον στρατό, φτάνοντας στον βαθμό του Λοχαγού και αργότερα ίδρυσε τα Invictus Games, ένα αθλητικό γεγονός για τραυματισμένους στρατιωτικούς και βετεράνους.

Ο πρίγκιπας Χάρι παίρνει τη θέση του δίπλα σε άλλους θρύλους της αεορπορίας και της αεροδιαστημικής, όπως οι Buzz Aldrin, Jeff Bezos, Tom Cruise, Neil Armstrong, Harrison Ford, Morgan Freeman και Elon Musk.

Στην εκδήλωση επαινέθηκε για τη δουλειά του με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς όπως οι Travalyst, Sentebale, African Parks και WellChild.

Ο ανθρωπιστής πρίγκιπας Χάρι

«Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγος. Έχει αφιερώσει τη ζωή του σε σκοπούς με τους οποίους είναι παθιασμένος και που επιφέρουν μόνιμες αλλαγές για ανθρώπους και περιοχές» αναφέρεται σε δήλωση στον site της εκδήλωσης.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι έρχεται καθώς ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε θεραπεία για διόγκωση προστάτη την ερχόμενη εβδομάδα και ενώ η κουνιάδα του Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην κλινική του Λονδίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από την Άνοιξη.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024