Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG CLA: Νέα αρχή ηλεκτρικών επιδόσεων

Mercedes-AMG CLA: Νέα αρχή ηλεκτρικών επιδόσεων

H νέα και αμιγώς ηλεκτρική γενιά της CLA δίνει μια πρώτη γεύση από τον ισχυρότερο εαυτό της με την σφραγίδα του Affalterbach

Φωτογραφίες: Automedia

H γερμανική φίρμα έχει ήδη δώσει από την έκθεση του Μονάχου, το περασμένο φθινόπωρο, μια γεύση των σχεδίων της σε σχέση με τα μικρότερα μοντέλα της γκάμας της, παρουσιάζοντας τo CLA Concept το οποίο έδωσε επίσης το παρών στην πρόσφατη τεχνολογική έκθεση του Las Vegas.

Eκτός από την νέα και αμιγώς ηλεκτρική τετράθυρη CLA η οποία θα φιλοξενηθεί σε μια νέα αρχιτεκτονική ονόματι ΜΜΑ, η γερμανική φίρμα έχει ανακοινώσει επίσης μια shooting brake παραλλαγή της, η οποία αναμένεται σε δεύτερο χρόνο.

Πλέον, με εφαλτήριο την επίμαχη νέα ηλεκτρική CLA, επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο και την κάπως αναμενόμενη προσθήκη AMG εκδόσεων καθώς ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα αντίστοιχο δοκιμαστικό πρωτότυπο να δοκιμάζει το βήμα του με φόντο τον χιονισμένο ευρωπαϊκό βορρά.

Στις λεπτομέρειες που προδίδουν την ταυτότητά της συγκαταλέγονται τα αεριζόμενα δισκόφρενα με τις τετραπίστονες δαγκάνες, η υποψία αεροδυναμικού spoiler στο πίσω τμήμα και οι χαρακτηριστικά μεγάλοι τροχοί.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, η CLA τόσο στην απλή όσο και στην AMG εκδοχή της θα ενσωματώνει αρχιτεκτονική 800 Volt η οποία θα επιτρέπει την επαναφόρτιση των μπαταριών με ισχύ 250 kW. Οι απλές εκδόσεις θα προσφέρουν τη δυνατότητα εξοπλισμού τους με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ νέας τεχνολογίας ενώ δεδομένα η AMG έκδοση θα είναι εξ ορισμού δικινητήρια, προσφέροντας τετρακίνηση αλλά με την προτεραιότητα να δίνεται στον πίσω άξονα.

Αυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η αφθονία ισχύος και η πληθώρα σε δυνατότητες ρυθμίσεων για το πλαίσιο και την ανάρτηση καθώς και για όλες τις παραμέτρους του τετράθυρου coupe.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα η CLA αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της εντός του 2024 με τις εκδόσεις AMG να ακολουθούν, περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024