Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την σειρά που βασίζεται στην κόντρα Dior/Chanel

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την σειρά που βασίζεται στην κόντρα Dior/Chanel

Το Apple TV+ παρουσίασε το τρέιλερ για το «The New Look», μια νέα ιστορική, δραματική σειρά με πρωταγωνιστές τον Μπεν Μέντελσον ως Christian Dior και τη Ζιλιέτ Μπινός ως Coco Chanel.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η σειρά του Todd A. Kessler περιγράφει το χρονικό των σχεδιαστών μόδας καθώς εγκαινίασαν τη σύγχρονη μόδα, με φόντο τη ναζιστική κατοχή του Παρισιού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ θα ακολουθεί ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη μέχρι τις 3 Απριλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «The New Look» παρακολουθεί την κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν η γαλλική πόλη ξαναζωντάνεψε τον κόσμο μέσω του fashion icon, Christian Dior.

Καθώς ο Dior ανεβαίνει στην κορυφή με το πρωτοποριακό, εμβληματικό όραμα του, η βασιλεία της Chanel ως η πιο διάσημη σχεδιάστρια μόδας στον κόσμο τίθεται σε κίνδυνο. Το δραματουργικό έπος ακολουθεί τις εκπληκτικές ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior, από τη Chanel μέχρι τον Pierre Balmain, τον Cristóbal Balenciaga και άλλους- και, παρέχει μια εκπληκτική ματιά στο ατελιέ, τα σχέδια και τα ρούχα που δημιούργησε ο Christian Dior.

Το «The New Look» παρακολουθεί «την κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν η γαλλική πόλη ξαναζωντάνεψε τον κόσμο μέσω του fashion icon, Christian Dior»

Photo: YouTube

Photo: YouTube

Από τις αρχές έως τα μέσα του 20ου αιώνα

Οι Μέντελσον και Μπινός πλαισιώνονται από τους Maisie Williams ως Catherine Dior, John Malkovich ως Lucien Lelong, Emily Mortimer ως Elsa Lombardi, Claes Bang ως Spatz και Glenn Close ως Carmel Snow.

Το soundtrack της σειράς επιμελήθηκε και παρήγαγε ο Jack Antonoff, με διασκευές τραγουδιών από τις αρχές έως τα μέσα του 20ου αιώνα, που ερμηνεύουν μεταξύ άλλων οι Bleachers, Florence Welch, Lana Del Rey, Matty Healy (The 1975), Beabadoobee, Nick Cave και Perfume Genius.

Η παραγωγή του «A New Look» γίνεται από τα Apple Studios και την DB-AK Productions. Ο Kessler γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Lorenzo di Bonaventura και Mark A. Baker.

Δείτε το τρέιλερ

*Με στοιχεία από variety.com 

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024